Mivel jár jobban Magyarország, ha tagja marad az uniónak, vagy ha kilépne?
Komolyan mondom, hogy nem értem ezt az országot. 10 kérdésből és válaszból pl. itt is 9 ilyen szamárságokat feszeget. OK, lépjél ki, és akkor hova lépsz be? Miért nem tetszik neked a világ legfejlettebb civilizált nemzeteinek közössége? A szocializmus idején évtizedeken át arra vágytunk, hogy ide csatlakozhassunk. Most meg ez se jó, jobban tetszene talán Türkmenisztán meg Irán, vagy micsoda?
Nem az a baj, hogy rossz helyre léptünk be, hanem az, hogy mi vagyunk rosszak, primitívek a nyugati civilizációhoz képest, ezért nem találjuk a helyünket benne. Ezen kellett volna az elmúlt 2 évtizedben elgondolkodni, és az egyre erősebb dohogás helyett élni kellett volna azokkal a lehetőségekkel, amit a nyugati civilizáció nyújtott. Nézd meg Szlovéniát! Semmivel se volt jobb a helyzetük 20 évvel ezelőtt mint nekünk, sőt. És ők tudtak élni a lehetőségekkel, be tudtak illeszkedni, és mára gyakorlatilag utolérték életszínvonalban, életminőségben és a termelési adatokban Ausztriát. Nekik miért vált be az EU?
A nyugati civilizáció egy fos, minket magyarokat más fából faragtak. Inkább Putyin Eurázsiai Unió-jába kéne belépni, meg a FÁK-ba.
Régen én is naívan rajongtam a Nyugatért, de mióta jártam ott, rájöttem, hogy egy dekadens, vadkapitalista "civilizáció".
"mi vagyunk rosszak, primitívek a nyugati civilizációhoz képest"
Ostorozod csak magad magyar és szenvedj, erre tanított téged hű tanítómestered az SZDSZ és Gyurcsány bácsi!
"A nyugati civilizáció egy fos"
Nyilván ezért élnek lényegesen jobban.
"A nyugati civilizáció egy fos, minket magyarokat más fából faragtak. Inkább Putyin Eurázsiai Unió-jába kéne belépni, meg a FÁK-ba. "
OKÉ! Lépjünk be abba! De akkor kezd megszokni a még keletebbi béreket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!