1/11 anonim válasza:
Mert végrehajtja Orbán hülye ötletei! Normális közgazdász megpróbálná észhez téríteni!
2/11 escrogar válasza:
mondd el a kifogásaidat vele szemben.
4/11 anonim válasza:
escrogar
nincsenek kifogaásaink, miért is lenne!
olyan szuperul vezeti a gazdaságot, hogy majd bepisilink a boldogságtól
de te csak örömködj, hogy másfél év alatt teljesen székurta az országot eltolcsy és cigánytódor
5/11 escrogar válasza:
kicsit vegyél vissza, legyél szíves. higgadt hangnemben leírtam, hogy fogalmazza meg a gondokat. szeretném hallani, mik Matolcsy ellen az érvek. ha csak a vakvilágba beledurrogsz, attól senki nem tud többet.
6/11 anonim válasza:
Az ellenzéknek az a baja, hogy Matolcsy jól csinálja és csak az irígység szól belőlük. :D
7/11 anonim válasza:
Ebből a kormányból alkalmasabb embert aligha találnának, mert egy dilettáns bagázs az egész. Aztán lehet hogy ennyire nem hülyék, hanem tudatosan rombolják tovább az országot.
8/11 anonim válasza:
mit vegyek vissza escrogar?
csak a vak nem látja mi baj matolcsyval
persze vannak olyan fideszesek mint te, akik nem értik, hogy mi baj van vele, meg fönökével, mi baj az elmúlt másfél évvel
semmi, escrogar, semmi
öröm és boldogság, minden más komcsi propaganda
9/11 escrogar válasza:
Úgy látszik, még mindig nem érted. Nem azt mondtam, hogy nekem nincs vele bajom, csak szeretném, ha leírnád, hogy neked mi a bajod a munkásságával. Ha ezzel túl sokat kérek tőled, hát nem bánom.
10/11 A kérdező kommentje:
Na és melyik kormány lenne a megfelelő a Fidesz helyett?
Áhh egyik sem jó.
2011. dec. 14. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!