Dúró Dóra miért pózol csokival?
"Nem azért kapja a fizetését, hogy vidámnak nézzen ki..."
Ugye neked semmi sem jó????
Aki engem itt ismer, az tudja, hogy nagyon nem vagyok oda a Jobbikért. De EBBEN MOST nem értek egyet veled, kedves kérdező. Nem tudom, miért kell belekötni abba, hogy valakit lefotóztak ilyen vagy olyan beállításban? Mennyire jellemzi ez a képviselői munkáját? Vajon milyen nagy-nagy következtetéseket vonhatunk le egy ilyen fotóból?
Nem értek egyet a Jobbik politikájával, de az ilyen személyeskedésekkel sem. Ha valami bajod van a kedves hölgy POLITIKAI beállítottságával, akkor légy kedves azzal foglalkozni, de az ilyen megnyilvánulások (számomra legalábbis) nagyon visszatetszőek.
Pedro
"Nem azért kapja a fizetését, hogy vidámnak nézzen ki..."
Szerintem te sem azért, hogy idióta kérdéseket írj ki. Mi köze annak, hogy néz ki a fizetéséhez te barom?
"Ha már vállalta ezt a feladatot, akkor ne viselkedjen úgy nyilvánosan, mint egy kislány."
Szerintem vizsgáltasd meg magad.
"Ha már vállalta ezt a feladatot, akkor ne viselkedjen úgy nyilvánosan, mint egy kislány."
Érdekes, nem tartom magas gyereknek azért, mert 32 évesen szeretem a csokit. Ha neked problémát okoz az, hogy egy huszonéves csokit eszik, akkor nálad nagyon nagy baj van.
"Te nem csak nem érted, hanem nem is akarod érteni a problémát. Sajnállak nagyon."
Azért nem érteném, mert képes vagyok a politikusokat is emberszámba venni? Ha ledoglozod a nyolc órádat, otthon is búvalb*szott vagy, mint a munkahelyeden? Vagy esetleg otthon kikapcsolsz, jól érzed magad? Ezt egy politikus miért ne tehetné meg? Ő 24/7 legyen politikus? Akkor meg miért nem érdemel (sokkal) magasabb fizetést mint te?
Miért nem velem pózol inkább? :(
Magányosan fogok meghalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!