Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Nem dávid kérdése:

Mi a véleményetek arról hogy jóval több roma van börtönbe mint magyar és a romák csak 1milioan vannak míg a magyarok 9milioan?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 10:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
persze... te tereled a témát
2011. dec. 10. 18:12
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
blastoff, téged csúnány beégettek :D
2011. dec. 10. 19:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha min. 3 kiskorú gyerek van, akkor a nő lehet főállású anya. Ami olyan 28 000 Ft havonta. Meg a családi pótlék, így 5 gyerek esetén már bőven megvan a minimálbér. persze, hogy inkább gyereket szül, nem dolgozik. Meg ők kapnak egyéb segélyeket is, ami ugye a magyarnak nem jár.

Mellesleg én úgy tudom, hogy az egész magyarországi lakosság már csak 9 millió. Tehát 8 millió magyar maradt.

Ja, és az eredeti kérdésed. Miről beszélsz? Nincs olyan, hogy romabűnözés.

2011. dec. 10. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Én elkezdenék gyanakodni, hogy néhányat bent felejtettek, akik hímnősek voltak! Egyébként bizonyára azért, mert cigánybűnözés van! Ez nem azt jelenti, hogy megbélyegezzük mindet, csak azt, hogy majdnem mindet, ami ugye már nem rasszizmus, és legitim! Jó lenne, ha mindenki így gondolkodna, mert ettől mindnyájan sokkal magyarabbak lennénk!
2011. dec. 11. 08:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez érdekes szám. Esetleg tudnál linkelni erről?
2012. febr. 15. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!