Tisza István melyik politikai eszmerendszert képviselte? Melyik ideológiával azonosult? Melyik mai párthoz van a legközelebb?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 20:05
1/6 anonim válasza:
amit a szabadkőművesek nem támogattak
2/6 hollófernyiges válasza:
Nehéz ezt megmondani, mert közben megváltozott a politikai környezet. Akkor liberálisnak számított (konzervatív beütéssel a nemességet illetően), ma a monarchista, nacionalista felfogásával véresszájú reakciósnak számítana.
3/6 anonim válasza:
09:10
"Akkor liberálisnak számított (konzervatív beütéssel a nemességet illetően), ma a monarchista, nacionalista felfogásával véresszájú reakciósnak számítana."
Így gondolkozik egy nemzetellenes liberális, aki baloldali tankönyvekből tanult, de ne higgyetek neki : aki NEM úgy gondolkozik, mint ő az már fasiszta.
Az igazság az, hogy a monarchista, nacionalista jelenti a jót és a liberális a rosszat.
Tisza egyébként a mostani KDNP és Fidesz-es eszmerendszerhez állna legközelebb, de csak szerintem.
4/6 anonim válasza:
elleneszegült a pénzéhes zsidóknak akik már akkor meg akarták kaparintani az országot de nem sikerült nekik. ezért kellett meghalnia. a szabadkőművesek megölték
5/6 anonim válasza:
Ez egy nehéz kérdés. Szerintem inkább a Fidesz beillene bele de ezt így konkrétan nem lehet megítélni. Eleve már azért sem lehet konkrét választ adni a kérdésre mert nagyon megváltoztak a politikai viszonyok
6/6 anonim válasza:
Hűha, ez nehéz kérdés. Ahogy az előző válaszoló is írta, nagyon megváltoztak a politikai viszonyok. Egyébként én is valami jobboldali pártban tudnám elképzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!