Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor szerb-horváth háború...

Nem dávid kérdése:

Amikor szerb-horváth háború volt mi lett volna ha meggyengült szerbeket lerohanjuk és területeket szerzünk?

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 22:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%

ma 16:04

neked ebből ez jött át? az jött át, hogy csak s*ggnyalás van, vagy háború?

uramisten és ezért pontoztál le mindenkit...

EGYMÁS MELLETT KÉNE TUDNI ÉLNI!

Máshol ez működik!

Úgy látom ez nem fér a fejedbe!

2011. dec. 4. 16:11
 22/33 anonim ***** válasza:
47%
Te gondolom valahonnan Magyarország közepéről okítod a népeket az egymás mellett élésről, úgy, hogy neked senkivel nem kell egymás mellett élned. Jól mondom?
2011. dec. 4. 16:13
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

"Te gondolom valahonnan Magyarország közepéről okítod a népeket az egymás mellett élésről, úgy, hogy neked senkivel nem kell egymás mellett élned. Jól mondom"

Téged gondolom megvert pár szerb és ebből akarsz megítélni egy teljes országot.

Jól mondom?

Háborúkból, pláne olyanokból melyben már előre le vannak osztva a kártyák, még soha semmi jó nem sült ki.

Egyébként nem hinném, hogy aki Magyarország közepén lakik, ne okíthatna téged (igen Bp-i vagyok és?), mikor nyilvánvalóan fogalmad sincs arról, hogy diplomáciával többet lehet(ett) elérni, mint a féktelen háborúkkal.

Nőj fel!

2011. dec. 4. 16:17
 24/33 anonim ***** válasza:
11%

"úgy, hogy neked senkivel nem kell egymás mellett élned."

itt, Magyarország közepén kell a létező legtöbb népcsoporttal együtt élnem, ugyanis a fővárosban mindenféle "népek" élnek.

Már ha érted mire gondolok.

De játszd csak nyugodtan tovább a sértődött vidékit, krvára lesz@rom!

2011. dec. 4. 16:18
 25/33 anonim ***** válasza:
51%
Nem valami hiteles, hogy Budapestről békés együttélésre buzdítasz másokat. "Éljetek békésen együtt, én leszarom, mert nem érint, de ti legyetek békében". Naja.
2011. dec. 4. 16:21
 26/33 anonim ***** válasza:
66%

"ugyanis a fővárosban mindenféle "népek" élnek. "

Mintha legalábbis ugyanaz lenne a helyzet...

2011. dec. 4. 16:21
 27/33 anonim válasza:
73%
Azt szerettem a legjobban hogy a szerbeknek rohadt magyar vagyok... egyes anyaországi magyarok viszont elteszik vajdaságot felvidékre, vagy Erdélybe, próbáljon meg egy pesti végigsétálni egy szerbek által "ellenőrzés" alatt tartott városközponton nyugodtan,verést megúszva, nem azért mert gazdag vagy, vagy épp csóró, hanem csak mert magyarul beszélsz... valószínűleg az ilyen területszerzési próbálkozást is az itt élő magyarokon torolták volna meg a nacionalista hazafiak...
2011. dec. 4. 16:28
 28/33 anonim ***** válasza:
39%

Miért, te hol laksz,hogy játszod itt a hős mártírt?

"Nem valami hiteles, hogy Budapestről békés együttélésre buzdítasz másokat. "Éljetek békésen együtt, én leszarom, mert nem érint, de ti legyetek békében"."

Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy ez a "nem élsz itt, ezért ne szólj bele, te különben is csak budapesti vagy" érv elég gyenge!

Miért ne lenne hiteles?

Más országokban ez működik, csak nálunk balkánfalván nem!

Egyébként meg nem túl mérvadó, hogy neked mi a hiteles.

Ez nem Bp vs. vidék kérdése.

Ez egy szemlélet, amit már réges-régen el kellett volna sajátítani mindkét félnek és akkor már nem itt tartanánk.

Egyébként meg mindenki próbáljon a saját lakókörnyezetében rendet tenni!

Ez talán nem olyan nagy kérés.

2011. dec. 4. 16:31
 29/33 anonim ***** válasza:

+"valószínűleg az ilyen területszerzési próbálkozást is az itt élő magyarokon torolták volna meg a nacionalista hazafiak..."

ez meg a másik lényeges pont!

2011. dec. 4. 16:31
 30/33 anonim ***** válasza:

annyira utálom, mikor sértődötten kiforgatják amit írok.

tipikus sovén taktika ez is.

2011. dec. 4. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!