Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Senkinek nem tűnik fel, hogy...

Senkinek nem tűnik fel, hogy a nagyobb államadósság valójában ugyanannyi csak mivel szarul áll a forint forintban kifejezve több?

Figyelt kérdés

Ez kb olyan, mintha én tartoznék 100 euróval, ami mondjuk fél éve 26000 volt most 31000 és azt mondanánk, hogy 5000 forinttal megnöveltem az adósságomat.

Az egyszerűség kedvéért kihagytam, hogy ha nem teszik bele a mnyp pénzt, akkor még szarabbul hangzana az összeg.

2011. dec. 1. 23:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

"Most amúgy hol vannak a fideszfanok?"

Kanadában állnak sorba letelepedési segélyért.

2011. dec. 2. 06:43
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Onnan már hazajöttek, mert sokat kellett várni, és nem tetszett az ideiglenes szállásuk. Itthon mégiscsak jobb.
2011. dec. 2. 08:20
 13/15 asmosys ***** válasza:
60%

Összességében ma is rosszul hangzik. A nyugdíjpénz pedig önmagában is tartozás.

Nem csak forintban kifejezve is több, kifizetni is többet kell. Az árfolyam alakulása, pedig a kormány gazdaságpolitikájának /is!/ következménye.

2011. dec. 2. 11:07
 14/15 bumbi02 ***** válasza:
59%
ahhoz képest hogy a kérdező szólt le minket hogy ejnye nem vesszük észre, érdekes mód eltünt..:)
2011. dec. 2. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Aha, még ha ugyanannyi is csak rosszabbul áll a forint. És örüljek neki?

Ez minden csak nem jó dolog!

Arról volt szó, hogy csökken az adósságunk.

Ehelyett bedőlt a forint, és nem csökkent az adósságunk.

Valahogy nem tudok boldog lenni emiatt.

2011. dec. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!