Támogatnátok-e, hogy aki egyszer már volt képviselő egy ciklusban az már ne lehessen újra választható?
Figyelt kérdés
Persze a választójoga megmaradna, de még egyszer már nem kerülhetne be a parlamentbe.
Továbbá akárhányszor indulhat a választásokon, ha nem került be.
2011. dec. 1. 20:35
11/17 anonim válasza:
"ember, a tapasztalt vén rókáid juttatták ide az országot..."
Ember, rohadtul nincs beleszólása az államnak manapság a gazdaságba, korlátozott a mozgástér. Egyéb iránt ha ilyen ügyesek az ifjoncok akkor miért bénák hozzá, hogy bekerüljenek? Ott van az LMP és a Jobbik, mindkettő tagságának nagy része nem volt még képviselő, mégis csak a szokásos ellenzéki szöveget nyomatják mint a maszop meg annó a fidesz.
12/17 anonim válasza:
..én azt támogatnám hogy a politikusnak a visszavonulása után ne lehessen magánvagyona, a törvényhozásban töltött idejét pedig szerzeteshez hasonlóan élje ha hazugságon kapják akkor pedig a hazaárulás törvényei vonatkozzanak rá.....egyböl nem lenne tele a politikai élet ezekkel a férgekkel
13/17 anonim válasza:
Na ilyen feltételek mellett még egy munkanélküli se akarna politikus lenni, nem gondolod? Anarchia?
15/17 anonim válasza:
Ja. És 10 év múlva is lesznek?
16/17 anonim válasza:
elég off de lesznek, ne gondold hogy mindenki a nyugati életformákat követi szerintem a mai napig vannak magyarországon is fiatalok akik belépnek valamilyen szerzetesrenbe,a budhisták pedig a mai napig nevelnek gyerekeket szerzetesi életre, jó esélyel ötven év mulva sem lesz aktuális a kérdésed
17/17 anonim válasza:
Hát én konkrétan nulla fiatalt ismerek akiből szerzetes lesz. Olyat is csak egyet ismertem 10 éve akiből pap lett. Amúgy több tudás kell egy ország irányításához, mint a szerzetesi léthez, hozzáértő emberek pedig nem fognak a semmiért dolgozni. A mostaniak elég bénán végzik a munkájukat, de tudod te hány munkaórájuk van benne? Hajnalig elhúzódó ülések, tanácskozások stb. Nem kis meló, ingyér meg senki se vállalná. Szerzetesnek az ember azért megy, mert hite van, képviselőnek nem ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!