Büntetni a holokauszt tagadást? Normálisok ezek?
Thomas Jefferson mondta: "Csupán a hazugságnak van szüksége a kormány támogatására. Az igazság megáll egyenesen a saját erejéből." Honfitársa és kortársa, Benjamin Franklin hozzátehette: "Egy üres zsák nem áll meg magában."
De nem szabad adnunk a történelmi vezéregyéniségek szavára, mert se hisz Churchill, Eisenhower és De Gaulle is vélhetőleg anti-judaista holokauszttagadók voltak, ugyanis hátrahagyott emlékirataik állítólag nem tartalmaz utalást a semmiféle holokausztra...
Kérem minden honfitársamat, ne zárkózzon el az igazságot megvilágító tényektől, de a cáfolatok ellenére ne essen át a ló túloldalára, hanem maradjon tisztességes a valódi áldozatok emlékével szemben!!!
"Köszönöm mindenkinek.Mától antiszemita vagyok :)))"
Ezen hatalmasat röhögtem...
És ez a dolog nem csak felháborító, de alkotmány ellen is. Az igazságot meg minek törvénnyel védeni? Az igazság győz nem ?:))))
Tagadni a holokausztot??? Azt lehet.
Bár, én soha sem hittem el azt a sok blődséget, hogy valami Árpád átjött a Vereckei-hágón. Azt meg pláne nem, hogy valami István húscafatja van a Bazilikában. Na, és a nagymagyarország, ahogy egyesek nevezik.. tényleg jó nagy volt, tele csehekkel, románokkal, németekkel, épphogy a magyarok voltak kisebbségben. Végülis minden hit kérdése. Szóval, nem hiszem, hogy volt magyar honfoglalás, az aranybullát most találták ki és 6:3-ra az angolok győztek, csak meghamisították a kópiákat.
Szerintem az nagyon fontos, hogy ki milyen szerepben tagadja a holokausztot. Egy politikai szereplő, köztisztviselő ne tagadhassa a nyilvánvaló tényeket! Egy magánember viszont mondhasson amit akar, lelke rajta.
Mindazonáltal a holokauszttagadás egy nagyon ocsmány, szemét dolog. Aki tagadja a holokausztot, az egy nagyon ocsmány, szemét ember. Aki ezt nem érti, képzelje el, hogy mit érezne, hogy ha Nagy Imre felakasztásának tényét, a gulágon történt szemétségeket tagadnák, vagy azt, hogy ez az ország a magyaroké. Rohadtul utálom, amikor valaki el kezdi tagadni a nyilvánvaló tényeket, vagy amikor egyáltalán nem egyértelmű dolgokat kész tényekként kezel. De magánembereknek megtiltani akkor sem szabad. Aki hülye bunkó akar lenni, had legyen az.
Miből gondolod gyermekem hogy ezek tények? Nem találod viccesnek hogy a honfoglalást vagy a vietnami háborút senki sem próbálja tagadni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!