Orbán mitől lett ilyen nagyvonalú?
Figyelt kérdés
5 milliárd Ft-ot adott ajándékba a vasutasoknak úgy, hogy erre tulajdonképpen semmi nem kényszeríti. 2008. óta akarják ezt a pénz megszerezni Gaskóék. Orbán is megtehette volna, mint az elődei, hogy nem fizet. Fel se tűnt volna. Akkor most mégis miért került ez előtérbe, és miért pont most, ebben a nehéz helyzetben?
2011. nov. 30. 19:13
11/17 anonim válasza:
A kérdés így helyes: Orbán miből lett ilyen nagyvonalú?
12/17 anonim válasza:
Ezt a pénzt nem Orbán adja a vasutasoknak. Már az eladáskor zárolva lett ez az összeg a MÁV-nál. Ebből enged most kifizetni valamennyit. De lehet,hogy ennek az ára a jutalékok,éjszakai pótlék elvétele lesz.
13/17 A kérdező kommentje:
Azt nem hallottam, hogy zárolva lett volna. Arra viszont emlékszem, hogy Kóka nyilatkozott erről egy korábbi sztrájk idején, és még a megállapodás tényét is tagadta. Akkor nem zárolhatták, bár én nem tudom.
2011. nov. 30. 20:56
14/17 anonim válasza:
Remélem senkinek nincs már kétsége afelől, ki állt a sztrájkok hátterében annak idején, miután ma a híradókban premierplánban mutatták Gaskó és Orbán baráti puszijait.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez a kis ünnepség erősen hajazott egy pártállami ceremóniára.
2011. nov. 30. 22:02
16/17 anonim válasza:
Viktor megjutalmazta Gaskó havert az elmúlt években tett kormányellenes szolgálataiért (gördülő sztrájk). Egyenesen gyomorforgató :(
17/17 anonim válasza:
és aki 12 órákat dolgozik és lassan már enni valóra sem ellik az meg rohadjon meg mert nekik még sztájkolni sem lehet mert fél hogy azt a keveset is elveszik am most van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!