Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz mekkorát fog bukni a...

A fidesz mekkorát fog bukni a választásokon ha minden így megy tovább?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 14:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

14:33

"a tényleg úgy látja a FIDESZ vezérkar, hogy hanyatlani kezdenek"

Már teljesen össze vagyok zavarodva. Hanyatlani KEZDENEK?

Itt a GYK-n már egy éve az a napi műsor, hogy az egész ország gyűlöli a kormányt és heteken belül kitör a forradalom :))))

2011. nov. 29. 14:40
 12/29 anonim ***** válasza:
80%
Először is azzal kéne kezdeni, hogy kellene egy normális, kormányképes váltópárt.
2011. nov. 29. 14:45
 13/29 A kérdező kommentje:

""A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad

Itt nem lesz osztogatás!

Ugyanis az IMF orbán pici farkincáján áll a teljes súlyával. Olyan megszorítások jönnek az elkövetkező 2 évben hogy Bokros mosolygó kisleány volt hozzáképest!

És sajnos ezt a fidesz idézte elő.

Hiszen ha nem akar akkora szabadságharcos lenni és mindenáron adósságot törleszteni felesleges mértékben akkor lehetett volna a reálgazdaságunkon is változtatni, hogy ne essünk recesszióba és ne legyen alapja a minősítőknek nekünkesni.

Persze nincs más párt aki kormányozhatna!!!

De miért ne lenne? Mert orbán ezt állítja?

Ez egy akkora baromság hogy csak azok okoskodnak így akik végletesen fideszesek. Az emberek nagytöbbsége ezt nem így látja.

2011. nov. 29. 15:01
 14/29 asmosys ***** válasza:

Rengeteg idő van még hátra. Az viszont tény hogy nagyon öli a táborát. Aki eddig keveset tapasztalt, még bőven észhez térhet.

Aki 20 év alatt csak egyszer nyer választást……. :) 20 év múlva megint jöhet.

2011. nov. 29. 15:02
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

"Amikor az MSZP volt hatalmon, azt kellett látni, hogy a hazát arcátlanul szétlopták, csak a maguk hasznával törődtek. Loptak, csaltak, hazudtak."

Most, hogy a Fidesz van hatalmon, pedig azt kell látni, hogy homlokegyenest az ellenkezőjét teszik kormányon, mint amivel lázítva kampányoltak 3-4 éve. Ugyanúgy, sőt jobban megszorítanak, ha úgy tetszik, sarcolnak, mint a gyűlölt szocik. Sokkal jobban emelkednek az üzemanyagárak, mint az MSZP idején, és eszük ágában sincsen egyetlen forintot engedni a jövedéki adóból, pedig ezért hőbörögtek pár éve. A forint a béka hátsója alá gyengült, és nem az euró miatt, hanem ahhoz képest (pedig mellesleg az euró is gyengül a nemzetközi piacon), pedig anno emiatt akarták leváltani a miniszterelnököt. Amikor 4 éve is leminősítették Magyarországot (még csak nem is bóvlivá, hanem egy jóval magasabb sávból került eggyel lejjebb), akkor Orbán hőbörgött, hogy dilettáns a kormány. Mindeközben Orbán és a miniszterei havi félmillióval többet visznek haza tisztán, a több műszakban güriző kiskeresetűektől pedig elvontak az egykulcsos adóval. Nagyon el vagy tájolódva, hogy még mindig véded ezt a gusztustalan, hazug társaságot.

2011. nov. 29. 15:02
 16/29 anonim ***** válasza:

Nem fog bukni, mert nincs egyetlen ellenzéki párt sem, amely képes lenne akárcsak egy icipici fenyegetést is jelenteni a Fidesz masszív többségére.

Éppen ezért annyira szánalmas, hogy Orbánék ennek ellenére mégis a választójogi rendszer átalakításának pitiáner eszközéhez nyúlnak, annyira nem képesek elfogadni, hogy egyszer nekik is távozni kellene majd a hatalomból.

14:33

"Szerintem még mindig jobb, hogy ők vannak hatalmon, mint a szocik. "

Minden a szocik iránt érzett megvetésem dacára róluk legalább annyit feltételeztem (helyesen), hogy a szakadék széléről legalább visszarántják az országot. Az önnön nagyságának és tévedhetetlenségének téveszméjébe belezavarodott Orbán és dilettáns talpnyalói esetében sajnos ebben egyáltalán nem vagyok biztos.

2011. nov. 29. 15:05
 17/29 anonim ***** válasza:

Kedves 14.40! Úgy nem nehéz összezavarodni, ha alapvető magyar nyelvi szövegértési képességgel nem rendelkezel. Én ezt írtam:

ha tényleg úgy látja a FIDESZ vezérkar, hogy hanyatlani kezdenek

Tudod mit jelent az, hogy HA? A ha nem tényállítás, nem véleménykifejezés, hanem egy bizonytalan feltételezés. Tehát én nem állítottam, hogy hanyatlik a FIDESZ, csak arra az esetre vizionáltam valamit, ha ez lenne majd egyszer netán a jövőben az ő saját megítélésük. Most tudom, hogy nem ez.

2011. nov. 29. 15:16
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Kit érdekel a fidesz bukása?! Eddig minden kormánnyal bukott az ország, de az biztos, hogy egyről nem jutott a kettőre.

Nem fideszekben, mszp-ékben, lmp-kben, jobbikokban stb. kell gondolkodni. A szavazók valójában támogatói az ország lejtmenetének.

2011. nov. 29. 15:16
 19/29 anonim ***** válasza:
Hajrá, gyerünk, öljük meg MINDET!!!
2011. nov. 29. 15:30
 20/29 anonim ***** válasza:
"Hajrá, gyerünk, öljük meg MINDET!!!" Igen! egyetértek! És akkor az államadóság 0-ra csökken és mindenkinek lesz munkája és milliókat fognak keresni az emberek! Ha megőljük mindet eljön a kánaán!
2011. nov. 29. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!