Az ingatlanadó nem érinti a 2 millió alatti értékű ingatlanokat. Mondja már meg nekem valaki, milyen egy falu végi büdös purti lehet az amelyik el sem éri a 2 milliót?
Meglehetősen sok ember lakik falun 2 millió Ft alatti értékű házakban. Egyáltalán nem csak cigányok.
Akinek telik pesti lakásra vagy nagyobb házra, az fog fizetni. Hogy ez mennyire igazságos azt nem én döntöm el.
Hát de most 2 millió? Egyébként az egy garázs vagy vmi putri üdülő...
Mi egy megyeszékhely belvárosában lakunk egy viszonylag frekventált környéken egy 100 m2-es kertes házban... Képesek rá, hogy 20-30 millió közé felbecsüljék, ha nem többre, pedig sokszor kajára alig futja, mióta kitört a válság. Így hogy fizessük azt a havi plusz több ezer forintot?
Mert gordon könnyen beszél, hogy aki nem tudja fizetni költözzön kisebb házba...
Inkább a Wallis vagyonának a 90%-át vegyük el, mert válság van és tisztességesen ennyi pénzt lehetetlen összeszedni.
Kistelepüléseken, minden közlekedési lehetőségtől távol, rossz állapotú házak érhetnek 2m alatti összeget.
Néha az az érzésem, hogy Bajnai a Fidesz ügynöke, feladata, hogy 2010-ig 5% alá vigye az MSZP-t a hasonló intézkedésekkel.
Én a két kezemmel építettem házat, hogy emberhez méltóan élhessek! Felvettem 8M hitelt, és még 20 évig (lehet, meg se érem) fizetem a havi 50 ezres törlesztést, amiből 17-18 ezer havonta csak kezelési költség!
Akkor fizessek még havi 4-5 ezret adóként? Én ugyan nem fizetek egy vasat se ezeknek! Szedjék be a bankoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!