"Ha tönkremegy minden, akkor a fosztogatás elkerülhetetlen.
Vagy nem érted, amit írtam?"
akkor menj lakatlan helyre
értem, amit írtál, csak pszicho vagy egy kicsit :)
Szerinted a segílyes horda mit fog tenni, ha befagy a szoctám? Elkezd földet művelni? Ugyan nem.
Csúnya polgárháború lehet ebből, ha nem rendeződik. Ami a baj, hogy a kormány, akitől megváltást vár a nép, valszeg a rosszfiúk oldalán van, mint mindig.
Nem azért, de én 30 éve hallom, hogy Amerika bedől, 10 éve, hogy a kapitalizmus, 4 éve, hogy az EU.
Mindegy, én ismerek olyan 95 éves nyugdíjast, aki szerintem mióta az eszét tudja, azt hajtogatja, hogy egyszer revízió lesz. Szóval nincs időkorlát :D
" Tudom, hogy a CivilHíradó vagy a mif@sz készítette, de ettől függetlenül nm hiszek egy ilyen minőségű műsornak. "
Ha végignéznéd, látnád, hogy semmi probléma nincs a video minőségével, az úr igen hitelesen beszél, nyoma nincs szélsőségességnek!
Előítéletes vagy, nézz inkább RTL Klub Fókuszt, vagy a Híradó című bulvár/időjárás/bűnügyi magazinjukat, az való neked, na onnan tájékozódj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!