Szerintetek életképes az a feltevésem, hogy az LMP a következő választásokon a süllyesztőbe kerül?
Hát nem tudom, a 2. kerületben elég jó eredményt értek el. Itt a 12. kerületben pedig minden ismerősöm, aki 30 évesnél fiatalabb, az LMP-s.
Budapest elég nagy ahhoz, hogy egy pártot benntartson.
Egyébként az LMP létezése csak a jobbikosoknak nem tetszik. Úgy vettem észre, hogy a többieket nem zavarja.
Igen, eléggé "egyszerű", manipulatív a kérdésed, így szoktak agyat mosni, akiknek ez az eszköze. :)
Tessék gondolkodni - már ha megy!!! "Gyümölcséről ismerszik meg a fa." Javaslom, tájékozódj!
Hogy destruktívak?
Hogy nem tudják mit akarnak?
Hogy a parlamentben nem dolgoznak, demagóg lennének? Hány parlamenti és televíziós felszólalást hallgattatok meg eddig?
http://www.youtube.com/user/lehetmas
A tettek és a tények beszélnek, nem a "színek" és a szavak.
A volt szadeszezés már annyira lejárt lemez, hogy már reagálni is szinte szégyen rá.
Csak egy kérdés! Melyik hajóskapitány az, amelyik a süllyedő hajójáról megtorpedózza a saját mentőcsónakját?! :D Sok "torpedó" volt, nagyon sok!
Úgy látszik hogy a "hasznos" ill. "nem hasznos" (ami ugyebár eredetileg arról szól, hogy a kérdésre válaszolnak, vagy sem) értékelést összetévesztik az egyetértek - nem értek egyet, tetszik - nem tetszik... értékeléssel.
Egyet mondok: _ha_ netalántán ki is esne az LMP, nem a politikusai lennének a vesztesek, (lásd: LMP alapszabály, ami kizárja a politikusok, tisztségviselők bebetonozódását pont a megélhetési, és tisztességtelen politikusok bevonzásának érdekében), nem is a párttagok, akik sok áldozatos munkától szabadulnának meg, hanem maga az ország. Ezért vagyok a párt elkötelezett aktivistája.
Gondolom már csak ezért is jár a leminősítés! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!