Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország gazdasági jellemz...

Magyarország gazdasági jellemzői a többi EU-s országhoz képest vélemények mit írhatnék?

Figyelt kérdés
Bármilyen segitséget elfogadok köszönöm
2011. nov. 24. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem zavar? hogy a parlament FIDESZ vezetőség legtöbbjének magas beosztása volt a MSZMP -ben. Ne fröcsögj itt hülyeségeket, tán nem is éltél akkor
2011. nov. 27. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Vagy az apucikájuknak?
2011. nov. 27. 17:26
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm de politikamentes érvelést kéne felmutatni előre is köszönöm mégértétseteket
2011. nov. 27. 18:07
 14/16 anonim ***** válasza:

KÖSZÖNÖM. HA TUDNÁD MENNYIRE UDVARIAS VAGY!!

Most viszont megtudod, 70 éves vagyok, mindenfélét átéltem, lehetőleg nyitott szemmel.Azért mert valakinek kommunista volt az apja az nem jelenti azt, hogy olyan érzelmű és agyú is volt. Az én apukám a Horthy hadseregben őrnagyvolt és Ludovika Akadémiát végzett, Rákosiéknál ezredes lett és párttagsági könyvet is kapott ha kérte, ha nem. Megtartották néhányukat az új tisztikar kialakításáig. Nehogy azt gondold, hogy gyorsan a kommunista eszme híve lett. Undorodott tőlük, az akasztófától csak a postarablóként feltörekvő Sztálin halála mentette meg. Ezek után együtt segédmunkáskodtunk és lapátoltuk a havat évekig. Emelt fővel.

Üdv. V...X

2011. nov. 28. 14:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm és minden tiszteletem az öné. Remélem még sok sok boldog éve lesz ha már régebben nem volt.
2011. nov. 28. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:

KÖSZÖNÖM AZ ELNÉZÉST KÉRŐ EMAILODAT.

V...X

2011. nov. 29. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!