Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elnémult a suttogó propaganda?

Elnémult a suttogó propaganda?

Figyelt kérdés

Emlékezzünk csak vissza: 2002 és 2010 között az Interneten valóságos dömpingje volt az akkori kormányt támadó "alulról érkező" üzeneteknek, videóknak, honlapoknak. Már a 2002-es csalózásnál, újraszámoltatásnál kezdődött, aztán beindultak a bankárkormány.hu, a balf...ok.hu honlapok, később terjedtek ezerrel a 2002 óta regnáló kormány alatti népszaporulati adatok, némi megható Csoóri Sándor verssel körítve (utalván arra, hogy Gyurcsányék tudatosan irtják a magyarokat, igaz, a statisztika sem az első, sem a második Orbán kormány ideje alatt nem javult...), aztán jött a "mi időnk" című videó, a Rekviem egy álomért című film zenéjét ellopva.

2010 óta ezek a küldemények egyszer csak megszűntek. Talán a szerzőik most jobban élnek, mint 4 éve? Miért van az, hogy a mostani ellenzék nem támadja olyan vehemensen a kormányt, mint amilyen veszett módon a Fidesz tette 8 éven keresztül?

2011. nov. 13. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

10:48

"De én mint elvhű kommunista tudom ,hogy mit jelent élni hagyni."

Ugy mint 1957-1963 között ? Nem szégyelled magad egy cseppet se ilyen mondani ? Sokban nem különbözöl a náciktól az biztos, azok is erősen baloldaliak voltak.

2011. nov. 14. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:
11/11 Hidd el ehhez kell bátorság ezt kijelenteni, mint szolgaként más s.gét nyalni. Nincs mit szégyellnem hiszen abba a rendszerbe születtem. Koromra való tekintettel én is előjöhetnék különböző mesékkel,mint nagyon sokan, hiszen 10 millió ellenálló van az országba. Büszkén vallom és egyenes derékkal járhatok, hogy mindig becsületesen dolgoztam, de nem magamnak hanem másoknak. Az a baj, hogy a rendszerváltás után ezt a rendszerváltók szó szerint is vették és kisajátitották maguknak privatizáció címen. Ki ködösít ? Ki hazudik ? Ki az aljas?
2011. nov. 14. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Te a komcsik s.gét nyaltad, nem?!
2011. nov. 14. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Meggyőződésből ? De ti érdekből !
2011. nov. 15. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!