Nem kellene már egy vitát lezárni a Jobbikosok és az "anti Jobbikosok" között?
Tessék itt a gazdasági programot tartalmazó 2010es választási programja a Jobbiknak.
Annyiszór hallottam mát hogy ez egy ostobaság, megvalósíthatattlan stb.
Most itt az alkalom, másold be az álltalag kritikus részeket.
Előre tudom hogy 1 bemásolás nem jön!!!!!!!!!!
Nem néztem, hogy írták e már ezeket a sorokat mások, de szíves engedelmeddel lenne egy két kritikus megjegyzésem.
"Az ésszerűtlen és igazságtalan adózási politika szétverte a társadalom adózási morálját, a tisztességes munkát óriási
adó- és járulékterhekkel büntetik, tovább szélesítve a fekete- és szürkegazdaságot
A munkabéreket terhelő elvonások típusának és mértékének jelentős csökkentésével a vállalkozói szektor bővítését és
a gazdaság kifehérítését is el akarjuk érni."
1: Magyarországon nem magas se az szja se a társasági adó nemzeti viszonyokhoz képest sem.
2: A járulékterhek tényleg magasak, de járulékcsökkentéshez valamiből plusz bevételi forráshoz kell jutni, mert e nélkül rövid távon az egészségügyi és nyugdíjrendszer ellehetetlenüléséhez vezet.
"A kis- és középvállalkozók esetén – meghatározott bevételi határig – a nyereséget terhelő adó és a magánszemély
osztalékadója együttes mértékét 30%-ra csökkentjük."
A Bajnai-kormány regnálása alatt az társasági adó 16% volt, az osztalékadó pedig az szja törvény alapján adózott. Ráadásul iszonyat nagy tévedésben van a jobbik. A hazai kisvállalkozások nagy része nem, vagy csak kis összegű társasági adót fizet, mert vagy alig van nyeresége, vagy nullszaldós, vagy veszteséges.
"A banki alapkamat csökkentésével, valamint a profitszerzésen kívül a nemzeti érdekeket is szolgáló magyar bankháló-
zat kiépítésével biztosítjuk a magyar kkv-k fejlesztési forráshoz juttatását."
Ha a jegybanki alapkamatot csökkentik, akkor a forint leértékelődik, minek következtében nem csak a devizahitelesek, hanem az állam is elég nagy sz@rban lesz, mert az államadósság jelentős része devizában van.
Ismét egy zsidó jobbikos (kérdező
). Nagyszerű. Ilyenekkel van teletömve a párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!