Na, meg várd meg hány cég fog bezárni, hogyha megszüntetik az EVÁ-t.
Mellesleg az 1 millió új munkahelyet azért ígérgette, mert a kínaiakkal egyezkedtek, hogy Magyarország lenne az európai elosztó központ. A kínaiak meggondolták magukat, most már OV is szerényebben ígérget.
Lesz egymillió új munkahely! Fizetett néptömegek fidesz nagygyülésen.... de csak pár napig!
Elnézést kérnék minden, olyan nézetet valló olvasótól aki meggyőződésből vett, vagy vesz részt ilyen rendezvényeken, a sajnos nem is olyan vicces voltát két fidesz aktivista ismerősöm miatt irtam akik most ugye közölték hogy megvolt a tarifa.
Lehet nem igaz, de vannak annyira gerinctelenek, hogy elhihetem azt is hogy igen, és azt is feltételezhetem, hogy nem.
A munkahelyekkel kapcsolatban szerintem, senki sem gondolta ezt komolyan, és hogy valaha érdemes rákérdezni hol és hogyan.
A Orbán korábbi kormánya idején statiszikai büvészkedés volt már hasonló, ott amunkanélküliek számának a csökkenése kimutatható lett, de közben nem létesültek munkahelyek, csak a munkanélküliek egy részének a besorolási státusza változott, de kijelenthető lett kevesebb a munkanélküli. Lett helyette egy más ellátási formában nyilvántartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!