Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Alakul az egymillio új munkahely?

Alakul az egymillio új munkahely?

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 7. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Na, meg várd meg hány cég fog bezárni, hogyha megszüntetik az EVÁ-t.

Mellesleg az 1 millió új munkahelyet azért ígérgette, mert a kínaiakkal egyezkedtek, hogy Magyarország lenne az európai elosztó központ. A kínaiak meggondolták magukat, most már OV is szerényebben ígérget.

2011. nov. 7. 21:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Lesz egymillió új munkahely! Fizetett néptömegek fidesz nagygyülésen.... de csak pár napig!

Elnézést kérnék minden, olyan nézetet valló olvasótól aki meggyőződésből vett, vagy vesz részt ilyen rendezvényeken, a sajnos nem is olyan vicces voltát két fidesz aktivista ismerősöm miatt irtam akik most ugye közölték hogy megvolt a tarifa.

Lehet nem igaz, de vannak annyira gerinctelenek, hogy elhihetem azt is hogy igen, és azt is feltételezhetem, hogy nem.

A munkahelyekkel kapcsolatban szerintem, senki sem gondolta ezt komolyan, és hogy valaha érdemes rákérdezni hol és hogyan.

A Orbán korábbi kormánya idején statiszikai büvészkedés volt már hasonló, ott amunkanélküliek számának a csökkenése kimutatható lett, de közben nem létesültek munkahelyek, csak a munkanélküliek egy részének a besorolási státusza változott, de kijelenthető lett kevesebb a munkanélküli. Lett helyette egy más ellátási formában nyilvántartott.

2011. nov. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!