Miért van az hogy több műszakot vállalva belerohadok a munkába más meg vígan megél segélyekből? Meddig engedi még a kormány?
Bari Zoltán
b+ ez egy mondat volt!
Olvashatatlan... pedig kíváncsi vagyok, mit írsz...
10 órát dolgozom naponta.
kemény fizikai munkát!!!
keresek 140000Ft-ot.
befizetem a számlákat, bevásárolok, és marad kemény 40000 pénzem.
Abból tankoljam az autót a melóbajáráshoz (napi 70km)
A HÓNAP VÉGÉRE NEM MARAD PÉNZEM!!!
Akkor segélyből, szerinted meglehet élni?
Miért van az hogy több műszakot vállalva belerohadok a munkába más meg vígan megél segélyekből? Meddig engedi még a kormány?
Öreg ha ilyen hüly* vagy akkor számolj le és kérj segélyt.
Akkor meg tudod...
Bari Zoltán
b+ ez egy mondat volt!
Olvashatatlan... pedig kíváncsi vagyok, mit írsz...
igen és javaslom hogy iratkozz be egy olvasási tanfolyamra mert a szüleid elhalmoztak mindennel csak ne lássanak otthon és így sajnos nem tanultál meg olvasni tudom mindenkinek fáj az igazság
Na látod, tudsz te írni normálisan is, csak akarni kell. Így ráadásul el is olvassuk, és reagálunk rá. Az előzőre azért nem reagáltunk, mert el sem olvastuk, hiszen nem lehetett, ahogy említettük.
Mit értesz az alatt, hogy "akkor sem hagyom hogy a gazdagok uralkodjanak felettünk szegények felett"? Itt senki sem uralkodik senki felett. Küldd el a facebook oldalad linkjét, akár privátban is, kíváncsi vagyok, mit lájkoltak 3 millióan.
Vannak jó észrevételeid, főleg az, hogy a munka miatt nem szabad lenézni senkit, ebben egyetértünk, és igenis, aki nem vállalja el a munkát, az nem érdemli a segélyt. Erkölcsileg ez rendben van, de a jogszabályaink nem ilyenek. Amúgy van már egy olyan jogszabály, hogy aki idén nem tud felmutatni 30 nap munkát, az jövőre nem kap segélyt.
A 400 forintos üzemanyagár szerintem nem magas, persze én sem tankolom már tele az autót, ahogy szoktam, és kevesebbet megyek vele, de az utakon ugyanakkora forgalmat és dugókat látok a villamosról is, ami azt jelenti, hogy több adó fog befolyni az államhoz az üzemanyagok után.
Tényleg az lenne a jó ha az emberek dolgoznának! Csak az a kár hogy most Magyarországon van körülbelül negyvenezer betöltetlen álláshely és van kb. félmillió munkanélküli. Mikor fognak már munkahelyeket teremteni? A kormány pár éve azt ígérte hogy egy millió új munkahelyet fognak teremteni! És mi valósult meg ebből? A rendszerváltáskor megszűnt egy millió munkahely amit azóta sem tudtak pótolni!
Én már hallottam olyat hogy havi húszezer forintos segélyből tengődő férfi hatalmas számlatartozást halmozott föl és az önkormányzat visszautasította a támogatási kérelmét mert az önkormányzat szerint meg lehet élni ennyi pénzből. Próbálnál csak megélni te havi húsz vagy negyvenezer forintból!!!
Ezt az Audis történetét meg nem hiszem el! Egyáltalán ismered te azt az embert akinek van Audija? Nem lehetséges hogy korábban dolgozott aztán megszűnt a munkahelye vagy betegség miatt vette fel a segélyt?
Komolyan azt hiszed hogy más szívesen él létbizonytalanságban, kilátastalanságban?!
A cigányok hetven százaléka is dolgozott a rendszerváltás előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!