Nem dávid kérdése:
Az olimpia sportolok felkészülését az adófizetők pénzéből fizetik?
Figyelt kérdés
illetve ha kapnak érmet az az utáni jutalmat is közpénzből fizetik?2011. nov. 2. 22:55
2/7 anonim válasza:
Azért elég jelentősen benne vannak a szponzorok is a dologban...
3/7 anonim válasza:
A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
Te a magyar kenusokon hol láttál márkajelzést? Én csak annyit láttam rajtuk hirdetve, hogy "Hungary"...
4/7 anonim válasza:
Te a magyar kenusokon hol láttál márkajelzést? Én csak annyit láttam rajtuk hirdetve, hogy "Hungary"...
Olimpián a ruha márkáján kívül semmi más reklám nem lehet rajtuk, amúgy a MOL elég sok pénzt tesz a kajak-kenuba.
5/7 anonim válasza:
Részben fizetik közpénzből, szponzoráló cégek is elég sokat tesznek bele.
Érmek és pontszerző helyek után is fizetnek fixet közpénzből, ezen felül adnak a szponzorok (plusz a legjobbak reklámarcok lesznek, nekik nagyon megéri).
6/7 anonim válasza:
Kérdező, problémád van ezzel esetleg?
7/7 anonim válasza:
A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
És ha igen? Neked ettől függetlenül nem kell cigánykodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!