Miért nekünk kell megvenni Schmitt Pál zongoráját?
Én értem, hogy kell a szép szőnyeg, a szép mappa, meg az új autó, meg hát hogy egy elnöki hivatal és rezidencia nem lehet szegényes, de talán az olyan magánhasználati tárgyakat, mint a zongora, mégse közpénzből kéne venni. És mit kaphat még Schmitt úr a mi pénzünkből? Nyaralást, golfozást, nyelvtanárt az unokáinak, szép ruhákat, cipőket is?
"Nem hinném, hogy Bill Clinton szaxofonját is közpénzből vették volna" Én úgy tudtam, Monica az államtól kapta a fizetését...
De viccet félretéve, én úgy tudom, a zongora az állam vagyona, és nem a Palié, úgyhogy lényegében eladható, ha leváltják, és a következőnek nem kell. Így viszont fel lehet fogni úgy is, hogy befektetés...
Én örülnék neki, ha ez lenne a legnagyobb pénzkidobás ma Magyarországon...
Azért, mert a "Schmitt Pál" rímel a "kislány"-ra, így lehet énekelni, hogy:
Schmitt Pál a zongoooráánáááál, fehééérebb az orgonánál...
Amúgy ez nem olyan kirívó tétel, pláne ha belegondolsz, hogy sok "noname" képviselő évente ennek a többszörösét veszi fel költségtérítés címén (a fizut és bizottsági tagságokat nem is említve), holott havonta ha 1x befárad a munkahelyére és akkor is gombot nyomogat parancsra, amit egy idomított orángután 1 banánért is megcsinálna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!