Megértőek a cigányok a magyarokkal szemben?
Figyelt kérdés
Csak egyszavas IGEN vagy NEM válaszokat írjatok!2009. máj. 4. 21:47
19/29 anonim válasza:
Bocs, hogy így válaszolok. Sajnálom a magyarokat is meg a cigányokat is, hogy annyi hibát találnak a másikban, de a saját magukba nézni nem képesek. Először a saját házunk táján kéne rendet tenni, aztán szidni a szomszédot. És ez oda-vissza igaz! Amúgy félvér vagyok, volt hogy lecigányoztak, de ez nem jellemző. Joggal idegesítenek az ellentétek mert ez is vagyok meg az is vagyok vagy ez se vagyok, az se vagyok. Egyszer még a saját anyám is hozzám vágta hogy "látszik hogy cigány vér folyik benned" mert valamit elbasztam(anyám tök magyar, apám tök cigány). Mondtam is neki na ezt itt hagyd abba, nincs rendjén. EMBEREK, NŐJETEK MÁR FEL! Gyűlöletben élni egymás mellett sosem lesz kiváltság, csak fájdalmas kényszer!
20/29 A kérdező kommentje:
A kérdés célja nem a gyűlöletkeltés.
2009. máj. 7. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!