Jobboldali vagy baloldali legyek? Hogy tudom ezt eldönteni?
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:00
Végre egy értelmes komment ezen az oldalon!
"Ugyanis aki nem tudja, hogy balos vagy jobbos, az még gyerek"
ez tévedés
"Ha mérnöknek, jogásznak vagy közgazdásznak tanulsz és jól keresel a versenyszférában, akkor jobboldali leszel"
ez ostobaság. Rengeteg ellenpélda van.
. "Ha esztétika vagy kommunikáció szakot végzel és nem tudsz elhelyezkedni, vagy valami pályázatokból élő politikai alapítványnál fogsz "dolgozni", akkor baloldali leszel."
Igen, mert ugye a munkásság is mind jobboldali volt ezek alapján. Idióta!
Te 53%-os fideszfan, annyira hülye vagy, hogy az már fáj!
,,Ha esztétika vagy kommunikáció szakot végzel és nem tudsz elhelyezkedni, vagy valami pályázatokból élő politikai alapítványnál fogsz "dolgozni", akkor baloldali leszel.,,
Nem unalmas ez a minden baloldali tarisznyás-művész-semmirekellő duma?
Mivel barátunk fideszes, ezért neki nyilván nem :)
A jobboldalnak minden olyan egyetemista, aki nem műszakis vagy reálszakos, az tarisznyás idióta...
Csak azt felejtik el, hogy kedvenc pártuk tagjai voltak az igazi tarisznyások, nem beszélve a korai SZDSZ-es szakaszukról...
ma 14:10!
Szégyelld magad! Így hálálod meg hogy felszabadította a fidesz a sztálánista- pedofil uralom alól a népet, csökkentették az adót és munkahelyek százezreit teremtik meg?
Matolcsy pár napja bejelentette hogy a 16%os adó nemzeti jellegű. Én a helyedben a nemzeti-keresztény gazdasági minisztérium bejárata előtt várnék hogy megcsókoljam a kezét annak a szentnek aki nemzeti adót hozott Szűz Mária országába.
Tovább írnék, de elfog a hányinger az ilyen ingyenélő baloldali román rajongó tito képét a szobájában tartó elemektől...
Azért azt se felejtsük el, hogy az SZDSZ fordult hatalmasat és nem azok, akik ott kezdtek a Fidesz előtt.
Az szdsz eredetileg jobboldali(!!!) párt volt (90-es évek eleje). Csak aztán félre siklott, de ennek meg is lett az eredménye, mint ismerjük.
hazaszerető, vagy liberális /kommunista gyurcsányista akarsz lenni.
amugy meg a bal oldalnak a HVG ir cikkeket, a szélső jobb oldalnak a Barikád, a Fidesznek pedig a Nemzeti Hirlap.
én jobbikos vagyok, de egyesek szerint a konzervativitás a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!