Mért baj nektek, hogy Dörner Gyula fogja vezetni azt a színházat? Mért baj, hogy jobboldali?
Végre nem egy liberális igazgató az egyik színházban.
Első műve: a Magyar nép szenvedése a szociálliberális idők alatt- lesz. Ez kell szerintem, jobban, mint az erkölcstelen, orális szexes "művek".
"Első műve: a Magyar nép szenvedése a szociálliberális idők alatt- lesz. Ez kell szerintem, jobban, mint az erkölcstelen, orális szexes "művek"."
Ez kell szerinted? Mélyíteni az amúgyis hatalmas szakadékot a lakosság között? Gratulálok neked. Éljen a nemzeti összefogás... persze csak azokkal, akik hasonlóan gondolkoznak.
a Magyar nép szenvedése a szociálliberális idők alatt
Ezek melyik idők? Mert én soha nem éreztem szenvedést, mégis magyar vagyok.
Leszögezném, hogy rohadtul nem érdekel a politika, és ahogy olvastam a korábbi válaszokat, nem is értettem mindent belőlük.
DE: miért kell a színházat a politikával keverni??? Az ember (legalábbis én...) nem azért megy színházba és abba a színházba amelyikbe éppen megy, mert annak az igazgatója az általa szimpatizált párthoz tartozik... szerintem inkább ettől fog elveszni a kultúra .
22:38
Azért bánt, mert pont ez az ember egyértelműen nem a színművészettel kíván elsősorban foglalkozni, hanem a politikával. A politika pedig - legalábbis ilyen módon - a Parlamentbe való.
Ha ő politizálni akar, akkor menjen el képviselőnek. Ha színházat akar igazgatni, akkor pedig ne így politizáljon.
Nem tudom, érted-e, mire gondolok, remélem igen. Hangsúlyozom, ha egy "ballibsi" ugyanezt csinálná, ugyanígy reagálnék. Itt nem politikáról van szó, hanem művészetről.
Mudri Lav:
Ismerem a válaszaidat, és ne vedd sértésnek, de nem magyar vagy te, hanem egy magyarellenes idegenszívű.
"Mért baj nektek, hogy Dörner Gyula fogja vezetni azt a színházat?"
nekem nem baj, mivel egyáltalán nem érdekel.
"Mért baj, hogy jobboldali?"
Szerintem nem a jobboldalisága a baj, hanem az, amit leírt abban a pályázatban.
"Első műve: a Magyar nép szenvedése a szociálliberális idők alatt- lesz. Ez kell szerintem, jobban, mint az erkölcstelen, orális szexes "művek"."
Látszik, hogy csak akkor érdekel a színház, ha politizálni kell.
Éppen hogy egyik sem kell, sem az elfogult politikai maszlag, sem a provokatív szexualitás.
Kultúra kéne, de az már lassan nincs is ebben az országban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!