A népszámlálásban ki vallotta magát Jedinek?
"Oké.
Viszont te vegyél vissza az arcodból,mert kilóg a képernyőről."
Íme a suttyó paraszt díszpéldánya.
Kedves "Madárkám!"
Remélem, az utolsó (15.29-kor kelt) hozzászólásodért, pontosabban fröcsögésedért jó hosszú időre kitiltanak. Csak megsúgom, hogy a délutáni hozzászólásom (13.46) nem is neked szólt, hanem annak, akivel te is vitatkoztál. Hasonlóan vélekedünk ugyanis a témáról, ennek ellenére te alpári, bunkó, primitív, oláh útszéli módon nekemestél. Normális vagy te?
Lolmár emberek...
Hozzánk jött a kérdezőbiztos-nő... Bár olyan ork volt, hogy a nő részében nem voltam biztos. Már majdnem fellélegzett, hogy végzett, mikor ugye eljutottunk ahhoz az ominózus kérdéshez.
Mondom a választ: Jedi.
Felnéz rám, hülyén, mint Ádám anyák napján.
Azt mondja nem írja be.
Na, gondoltam, itt vér fog folyni, még ha csak verbálisan is - erre nagy ártatlan, mit sem sejtő pillantással feltette az egyetlen kérdést, amit nem lett volna szabad neki:
"Miért?"
A párom némán megindult a kávéfőző irányába, én meg egy laza másfél órás Star Wars történelmi-vallási-meggyőződéses stand-up különkiadást rittyentettem a nőnek. Ekkor szerencséjére csörgött a telefonom. Ledumáltam, letettem, ránéztem, beírta. xD
A drága szívem lapja végén is sikeresen kicsúszott a száján egy miért, de az életem párja csak annyit kérdezett pókerarccal:
"Tényleg tudni akarja?"
Beírta.
És még az új FX-es kardom töréstesztjét se csinálhattam meg a hátán...
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!