Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A népszámlálásban ki vallotta...

A népszámlálásban ki vallotta magát Jedinek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 08:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ennyi! :D
2011. okt. 17. 12:08
 12/21 A kérdező kommentje:
Amúgy én is szívesebben vallottam volna magam jedinek mint kereszténynek.
2011. okt. 17. 12:09
 13/21 anonim ***** válasza:
45%

"Oké.

Viszont te vegyél vissza az arcodból,mert kilóg a képernyőről."

Íme a suttyó paraszt díszpéldánya.

2011. okt. 17. 12:43
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Én :D .Makogott a számlálóbiztos nálam is, de mondtam ,hogy ismeri e az összes vallást a világon ,az afrikai törzsekét is beleértve, akik a szent vizimamuthoz imádkoznak? akkor meg? Az nincs ott ,hogy csak Magyarországon hivatalosan bejegyzett vallást lehet mondani!És különbenis megsértett a hitemben, ha nem írja be az egész tárgytalan, nem járulok hozzá a többi válaszhoz sem. Beírta:D
2011. okt. 17. 13:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Nagy vagy! :D (kíváncsi vagyok hogy mennyi jedi lesz az országban)
2011. okt. 17. 13:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Az a baj , csak "egyéb vallás" kategóriában jelenítik meg a statisztikában.
2011. okt. 17. 13:30
 17/21 A kérdező kommentje:
:(
2011. okt. 17. 13:39
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Az egész népszámlálás szánalmas semmire nem jó pénzkidobás volt. Poénra vettem mert annyit ért. Aztán a sok római katolikus mitől jobb? Állítom 70százalékuk , aki ezt írta be életében nem volt templomban és Bibliát sem olvasta el soha. Akkor ki a hülye, meg álszent?
2011. okt. 17. 13:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves "Madárkám!"

Remélem, az utolsó (15.29-kor kelt) hozzászólásodért, pontosabban fröcsögésedért jó hosszú időre kitiltanak. Csak megsúgom, hogy a délutáni hozzászólásom (13.46) nem is neked szólt, hanem annak, akivel te is vitatkoztál. Hasonlóan vélekedünk ugyanis a témáról, ennek ellenére te alpári, bunkó, primitív, oláh útszéli módon nekemestél. Normális vagy te?

2011. okt. 17. 18:59
 20/21 Szemfüles válasza:
66%

Lolmár emberek...

Hozzánk jött a kérdezőbiztos-nő... Bár olyan ork volt, hogy a nő részében nem voltam biztos. Már majdnem fellélegzett, hogy végzett, mikor ugye eljutottunk ahhoz az ominózus kérdéshez.

Mondom a választ: Jedi.

Felnéz rám, hülyén, mint Ádám anyák napján.

Azt mondja nem írja be.

Na, gondoltam, itt vér fog folyni, még ha csak verbálisan is - erre nagy ártatlan, mit sem sejtő pillantással feltette az egyetlen kérdést, amit nem lett volna szabad neki:

"Miért?"

A párom némán megindult a kávéfőző irányába, én meg egy laza másfél órás Star Wars történelmi-vallási-meggyőződéses stand-up különkiadást rittyentettem a nőnek. Ekkor szerencséjére csörgött a telefonom. Ledumáltam, letettem, ránéztem, beírta. xD

A drága szívem lapja végén is sikeresen kicsúszott a száján egy miért, de az életem párja csak annyit kérdezett pókerarccal:

"Tényleg tudni akarja?"

Beírta.

És még az új FX-es kardom töréstesztjét se csinálhattam meg a hátán...

xD

2012. máj. 14. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!