Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Fideszre szavaztak,...

Akik a Fideszre szavaztak, mégis mire gondoltak?

Figyelt kérdés
Minden megszorítást bíráltak Orbánék, Népszavazást kezdeményeztek, Programjuk nem volt, vagyis azzal húzták az emberek agyát, hogy majd választások után nyilvánosságra hozzák. Gazdasági fellendülést ígért megszorítások nélkül, valaki elhitte?És szerintetek, ha a MSZP ilyen iszonyat támadások nélkül tudta volna tenni a dolgát, jobb lett volna? És a Fidesz miért támadott olyan intézkedéseket, amiket ők sokkal durvábban akarnak bevezetni?
2011. okt. 15. 18:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
"Persze, tudom, zsidó-orbán-bérenc vagyok." Az én szememben nem vagy az.
2011. okt. 15. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Sir Butcher: te lettél a példaképem.
2011. okt. 15. 19:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Inkább vegyünk fel még hitelt, (ugan mire?)vagy adjunk el még valamit (ugyan mit?), és a pénzt tömjük bele a béremelésekbe, segélyekbe. Milyen jó is lenne, ha mindenkinek fülig érne a szája nem?

Azután az emberek elköltenék a pénzt a multikban, akik kivinnék a pénzt az országból, vagy fizetnék belőle a bankhiteleiket, tehát a bankárok vinnék ki a pénzt az országból, tehát a pnz ismét elszivárogna Magyarországról, azután ott állnánk megint "megfürödve".

Ehelyett ez a gonosz kormány most átcsoportosítja a forrásokat és igyekszik versenyhelyzetbe hozni magyar vállalatokat, hogy ezek révén a profit (vagyis a pénz) bevétel, adó, és járulék, munkahely formájában a határokon belül maradjon, itt a magyar nemzetgazdaságban.

Mert ezt csinálja a fidesz. Lefaragja az adósságot, hogy ne a külföldi bankok zsebébe tömjék a pénzt, amikor majd (majd egyszer) a gazdaság élénkülni kezd, hanem akkor már törlesztés helyett a belső piac élénküljön.

Más kérdés, hogy hiába míves ez a gondolat, ha ehhez szembe kell menniük a saját vállalásaikkal.

Ettől számomra az egész dolog olyan csúnyán igaztalannak tűnik. Pont, mint a "gyurcsányizmus", csak más koncepcióval.

Mert azt is ki kell mondani, hogy a hazugság az hazugság, akárki is csinálja, vagy mondja...

2011. okt. 15. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Reméltem, hogy végre tényleg lámpavasra kerülnek azok, akik oda valók. De ez a vicc, amit "elszámoltatás" gyanánt végeznek... Ez langyosabb, mint egy melegfelvonaglás augusztusban.
2011. okt. 15. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Volt programja a fidesznek és most is van nekik. Az összes párt közül csak ők alkalmasak kormányzásra.
2011. okt. 17. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!