Ha forgalomba hoznák a napelemes autókat, a kormány vetne ki jövedéki adót a napsütésre?
+ még arra is ÁFA.. A kérdést az alábbi cikk kommentjei közül szemezgettem, elég szánalmas, hogy ebben az országban ott gombolják le az embert, ahol tudják (pl. chipsadó a sörre??)
21:47
Nem ennek a befizetésekor lenne az év legvidámabb napja.. :)
Most tényleg mit kell állandóan rinyálni??
Mi a baj a chips adóval, az hogy nem tudod magadat mindennap teletömni csipsszel ill. nem fogsz minden nap beba..ni?
Sajnálod ,hogy nem fogod tudni mindennap sza.rrá cukrozott kajákkal teletömni magadat??Sőt ha én a fidesz kormány helyében lennék az egekig fölnyomnám az áfát ezekre az "élelmiszerekre"!Meg kellene tanulniuk az embereknek spórolni ill. normális ételekre költeni a pénzüket.Persze könnyebb rinyálni ,hogy nincs pénzem fizetni a hitelt, mert a fidesz így megy úgy.Aztán fröcsögő pofával bemennek az emberek az üzletekbe és vesznek egy karton cigarettát, energia italokat ,meg a sok s.rt.Pedig itt kezdődnek a spórolás első szakaszai!
Bocsánat a kirohanásom miatt ,de már nagyon unom az emberek jajgatását.Jah és nem vagyok fidesz párti.:)
Nem hinném.
Adó technikailag nem lenne megfelelő.
A napelemekbe építené be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!