Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szélsőjobbosok/nyugatellenes...

A szélsőjobbosok/nyugatellenesek/kormányellenesek miért jelentenek ki úgy dolgokat, minthogyha mögöttük állna az összes magyar?

Figyelt kérdés

Lenagyképűzik a liberálisokat, a nyugatbarátokat és a józan gondolkodó embereket, miközben ők a nagyképűek, hiszen reflexből úgy gondolják, hogy "a nép nevében" beszélnek, hogy mögöttük áll az ország 10 millió lakója és együtt skandálják vele a kijelentéseit.

Attól, hogy a GYK-n valamiért az a szokás, hogy a logikus válaszokat 0%-ra pontozzák le, az ilyen szakszövegnek álcázott sületlenségeket meg 100%-ra pontozzák fel, az még nem reprezentálja a magyar társadalom egészének a véleményét egy adott témáról.

Lehet jelenteni a kérdést!

2011. okt. 13. 17:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"""Én ugyan nem vagyok szésőjobbos sem nyugat ellenes"

Akkor miért hírdetted bőszen csak a mai napon legalább 6 kérdésben, hogy az EU egy gyarmattartó birodalom, imperializmus van és mi egy megszállt gyarmat vagyunk?

még annyit hogy én a helyzetet értékelem és nem ítéletet hozok. Az az, gyarmatok vagyunk egy imperialista rendszerben, ami a duális gazdaságunk szerkezetének a következményeképpen elsorvasztja a magyar gazdaágot.

Ítélet!

Mi vagyunk a hibásak mert hadjuk.

Hogy még nem lógott egy politikusunk sem lámpavason.

MNm azért mert én vért követelek,hanem mert a tapasztalat szerint amíg ez nem történik meg addig nem lesz változás.

""" A magyaroknak még egy Mohács kell hogy észheztérjenek""

2011. okt. 13. 17:38
 12/18 anonim ***** válasza:
22%

""A kérdező kommentje:

Mellesleg ellent mondasz magadnak, aki EU ellenes az egyben nyugat ellenes is. Hiszen mi más is a Nyugat, mint az EU és az USA, és közeli szövetségeseik? Azzal, hogy a gyarmattartó imperialistának alázod őket, nyugatellenes vagy.

Úgy érzem mintha a lovat tanítanám sakkozni!

Mitől vagyok nyugat ellenes?

Tudod te mit jelkent gyarmatnak lenni, vagy mi az az imperializmus?

Szerintem sejtelmed nincs.

Én nem bántom az EU-t, csak tényeket közlök.

De nekem semmi bajom sem a németekkel sem egy Eu s állampolgárral sem.

Mitől vagyok én Eu ellenes?

Hogy kimerem mondani hogy kihasználnak minket?

2011. okt. 13. 17:42
 13/18 anonim ***** válasza:
33%

Röviden és tömören: mert hülyék.

(Természetesen nem mind, biztos vannak okosak is, csak ők nem mondanak ilyet :) )

2011. okt. 13. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"A szélsőjobbosok/nyugatellenesek/kormányellenesek miért jelentenek ki úgy dolgokat, minthogyha mögöttük állna az összes magyar?"

Ez csak egy retorikai fordulat. A 4%-os Munkáspárt is a munkásosztály pártjának tartotta magát, sőt, még az 1%-os MDF is a középosztály képviselőjének. Miért ne?

2011. okt. 13. 18:37
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
Ez egy retorikai elem.
2011. okt. 13. 19:44
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

" Magad is megválaszolod a saját kérdésed:

Mert mögöttük áll az összes magyar."

Én biztos nem. És még nagyon sok ismerősöm sem.

2011. okt. 13. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

Magyarnak lenni egy lelki beállítottság kérdése. Elszomorít és felháborít trianon. Összeszorul a torkod, ha meghallod a himnuszt, vérzik a szíved a gúnyhatáron túl rekedt testvéreid miatt. Ha ismered a történelmet, tudhatod, hogy a nyugat, másnéven antant mindig is mennyire ellenségs volt a magyarokkal. A múlt arcul köpése hogy most hozzájuk dörgölődzünk, azokhz, akik mindentől megfosztottak.

Attól tartok, sajnos nem áll 10 millió mögöttünk. Ha így lenne, nem itt tartanánk. De az biztos, hogy minden MAGYAR velünk van, mert ua a szív dobog mindannyiunkban.

Aki érti, tudja miről beszélek. A többiek meg találgassanak.

Ja, és hogy okotok legyen lepontozni:

A liberálisok nem nagyképűek, hanem egyszerűen degenerált, erkölcstelen, társadalom és emberiség ellenes paraziták.

2012. júl. 11. 22:56
 18/18 anonim ***** válasza:
17-es én megértelek. Én is így gondolom.
2013. jan. 28. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!