Most megint úgy táncoljunk ahogy ők fütyülnek? (Többi lent)
Elvonatkoztatva attól, hogy ez egy kurucos cikk, nem tartjátok felháborítónak, hogy már megint a saját hazánkban zsarolnak meg minket és keltik bennünk a bűntudatot? Fenyegetőznek és a holokausztra hivatkozva várják el, hogy egy elnyomott és megszállt nép szabadsága ellen szavazzunk? (Persze a mi drága bólogató kutya vezetőink meg is fogják nekik szavazni...)
Nem megint. A rendszerváltás óta folyamatosan.
De aki ezt ki meri mondani az korlátolt szélsőjobbos antiszemita fasiszta...
Nekem ezekről a zsidó szervezetekről mindig az amerikai társszervezetük jut eszembe, illetve arról egy karikatúra:
Szerintem nagyon találó :)
A kérdésre válaszolva pedig egyszerűen pofátlanságnak tartom, hogy még mindig ezen rágódnak, hogy mi magyarok mint kollektívan a holokauszt felelősei. Hány generációváltás történt már azóta? Egyébként meg ők pont ugyanazt csinálják a palesztinokkal mint amit a nácik csináltak velük annak idején...
Azt is elítélem és most ezt is. Szabadságot a palesztinoknak és Hágába az összes háborús bűnössel és az apartheid rezsim vezetőivel!
"Most megint úgy táncoljunk ahogy ők fütyülnek?"
A biciklisták, a vakok, a vasmunkások, a vegetáriánusok érdekvédelmi szervezeteinek szabad tiltakoznai, kampányolnia, nyomást gyakorolnia őket érintő ügyekben, csak a zsidóknak nem, ugye? És akkor kicsit se tartsanak antiszemitának, mi?
"nem tartjátok felháborítónak, hogy már megint a saját hazánkban zsarolnak meg minket"
Nem megzsarolnak, hanem kifejtik a véleményüket. Vagy ez tilos?
"Persze a mi drága bólogató kutya vezetőink meg is fogják nekik szavazni"
Mivel Magyarország 1988. novembere óta elismeri a palesztin államot, ezért kicsit furcsa fordulat lenne, ha most úgy tenne, mintha nem ismerné el.
00:54
"Szabadságot a palesztinoknak és Hágába az összes háborús bűnössel és az apartheid rezsim vezetőivel!"
Szabadságot Egyiptom elnyomott kopt keresztény őslakosainak! Muzulmán elnyomó hódítók visza az Arab-félsziget belsejébe!
Hogy tetszik? :)
Persze lehet a zsidókna kétgenerációs témákon lovagolva tüntetni, de ha én lennék hatalmon a válaszom ez lenne.
Ok tüntettél, ok megkövetlek benneteket a multér, de ne követelőzz a holobusines-sel mert mehetsz ahová akarsz!
A másik meg a magyar liberálisok egészen furcsa hozzáállása: Ha a zsidók tüntetnek egy kétgenerációval előtt történtek miatt, az ok, ha a magyarok csak megemlítik Trianont, akkor ősmagyar, magyarkodó, nagymagyar, vadmadar, sőt sokaknak már az összemosott átvitt értelmezése fényében náci!
Engem pld sem a zsidók sem trianon nem izgat annyira, de mind a kettőnek értem a súját.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:19
Az első részével teljesen egyetértek. Ahogy a zsidóknak és palesztinoknak kéne, úgy ők is megférhetnének egymás mellett békében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!