Mit gondoltok a Józsefvárosi hajléktalanügyről?
"Segíteni visszailleszkedni" ezt a butaságot mondani.A hajléktalanok 99%-a alacsony intellektusú,primitív iskolázatlan emberek,akik akkor sem tudnának talpra állni,ha úszómedencés házat vennél nekik és egy milliárdot raknál a számlájukra..amint felélnék,onnan folytatnák ahol abbahagyták.Ráadásul rengeteg börtönviselt van közöttük.
Emberek!Tényleg ilyen jól állunk hogy a csövesek istápolása a legfontosabb????A magyar értelmiség meg éhezzen?A tanárok,orvosok,mentők,rendőrök,tűzoltók stb százezer forint alatt keresnek,azok az emberek,akiken sokszor az életetek múlik.Ti meg nyöyzösrögtök hogy szegény csöves seggét nyaljuk tovább????
Erőszakkal nem lehet integrálni senkit sem.Vagy akarja a másik -és akkor él a felajánlott segítséggel,vagy nem.Ugyanez a probléma a cigányokkal is.A cigány NEM akar a magyar társadalom részese lenni,hiába tesz bárki bármit.
Arra sem az lenne a megoldás hogy a magyarok alkalmazkodjanak a cigányokhoz,hanem erősen fordítva.
Ezért kellene rend és törvény végre.
Mert igenis van prioritás,egy becsületes dolgozó ember élete és biztonsága kellene hogy első legyen és amikor az ő életük rendben van,na akkor kellene hogy jöjjön a sallang,akik csak koloncok a nyakunkon.
Elolvastam az eddigi kommenteket, és tulajdonképpen a helyeslők álláspontjában is van igazság, de:
Azok akik jelenleg hajléktalanok, sok esetben a rendszerváltást követő gyárbezárások, és privatizációk áldozatai, elvesztették a munkájukat, és azóta nem tudnak szerezni. Valójában ez nem az ő hibájuk, hanem a döntéshozók hibája. Most ugyan ezek az emberek kriminalizálják őket. Egyébként sok hajléktalan van, aki dolgozik, de mivel nincs szociális bérlakásrendszer, ezért inkább az utcán alszik, mert mint már az előttem szólók is említették nem akarnak szállón élni, mert ellopják a cuccaikat. Nekünk a saját élettér , a fedél a fejünk felett evidencia, de ha már egy csövesről van szó, akkor ő egy kolonc és ezt nm érdemli meg. Nem tudom ki rendelkezik a kommentelők közül mondjuk csak érettségivel, én nemrég kezdtem fősulira járni, és ha nem lenne egy családi vállalkozásunk nem biztos, hogy találnék magamnak munkát. Pedig fiatal vagyok, értelmes, és képezhető. Próbáltam már a szabad munkaerőpiacon elhelyezkedni, hát azt kell, hogy mondjam nem sikerült! Vajon mennyi esélye van egy 40 és körüli hajléktalannak? Persze a csövesek koszosak, büdösek, és sokuk alkoholista, de ha a politikai elit, köztük a fidesz is nagyobb hangsúlyt helyezett volna a munkahelyek teremésére, és megtartására az elmúlt 20 évben, akkor közel nem lenne annyi belőlük, amennyi most van. Vajon tényleg azért szegényednek el az emberek tömegesen, mert lusták, és semmirekellők? Vajon a börtönben a hajléktalan ellátása mennyibe kerül?
Rengeteg csöves önhibáján kívül került utcára, pl a feleség kiforgatta , az államilag támogatott lakásmaffia kiüldözte a házából , baleset tragédia miatt elvesztette családját ,rokkanttá vált és sehová nem vették fel dolgozni,elárverezték a házat ahol élt .
A sok lakáshiteles is így fog járni a bank elveszi az otthonukat ,családostul fognak utcára kerülni. Gyerek intézetbe ,szülő utcára ,de majd a fidesz be is börtönzi a gyilkosok mellé, had szokja.
Mindenki tudja kivéve a sündörség ,hogy maffiacsoportok veszik el a koldusok pénzét nap mint nap és nem lépnek fel ez ellen ,csak az áldozatot vegzálják. Sehová nem veszik fel, még a makkegészségest sem és abból igen kevés van néhány év utca után.
Ennek köze nincs a tűzoltók mentők fizetéséhez.Nekik még kevesebb fog jutni ,mert a rengeteg új börtönlakó nagyon sokba fog kerülni és valahonnan ezt el kell venni,lehet majd pont az egészségügyből fogják pótolni a hiányt.
tegnap 14:09
úh ha tudnád hány tanár, egyetemet végzett ember csövezik
válás, alkoholizmus, a feleség vitt mindent, gyereket, házat, sutty már az utcán is vagy
egy ideig fenn tudod tartani magad, de mondjuk tönkre megy a cég ahol eddig dolgoztál, se munka, se lakás, semmi
vagy bérelsz is vmit, de szintén mnunkanélkülivé válsz, és már kint is vagy az utcán
ki lehet készülni ebbe
anno az index két munkatársa próbálta ki milyen az utcán lakni pár napot, borzasztó, nem csoda hogy sokan a piába menekülnek, más örömük ugyanis nem nagyon van
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:15
Remélem, hogy egyszer te is az utcára kerülsz, r*hadék!
Takarodj a Fideszeddel egy kib@szott narancsültetvényre, kötsög!
"Azok az emberek,akik a legjobban sajnálják meg védik őket na azoknak van a legkevesebb dolguk velük ez látszik és ők is tudnak a legkevesebbet róluk,a gondolkodásukról és a hozzáállásukról,azoknak a lakásába kellene bepaterolni őket! "
Inkább téged kéne visszapaterolni anyádba rühes korcs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!