Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne jó az, hogy...

Miért lenne jó az, hogy mindenki egyenlő? Mindenki egyenlő fizetést kapna, egyenlő életszínvonalon lenne?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 14:48
1 2
 11/19 Dick Esmen ***** válasza:
Hiába.
2011. okt. 12. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
A kommunizmusban mást jelent az egyenlőség, mint a kérdésben. A kommunizmusban nincs egyenlő fizetés, nincs egyenlő életszínvonal. Mindenki munkája, szorgalma és tehetsége szerint többet kap. A kommunizmusban csupán osztálykülönbség nincs, azaz egy csoport nem zsákmányolja ki anyagi különbségei miatt a munkásokat. Kommunizmust Marxtól tanuljatok, ne kapitalistáktól. Azok csak hülyítik a hülyéket.
2011. okt. 12. 17:50
 13/19 anonim ***** válasza:

">>Az emberek nagy többsége nem szánna rá 20 évet az életéből tanulásra, ha mondjuk 10 év tanulással, vagy épp tanulás nélkül is ugyan olyan életszínvonalt biztosíthatna magának.<<

És igazuk is lenne. Baj ez?"

Nem lenne az országnak értelmisége, meg vezetői. Most mit csinál a kőműves, ha nem mondja neki senki, hogy ide fel kéne építeni egy házat, vagy az utcaseprő, ha nem mondják, hogy most itt össze kéne söpörni. Majd falazgatnak, vagy takarítanak össze-vissza? Az jó, hogy vannak segéd- betanított-munkások, de ha nincs értelmiség, és nincsenek főnökeik, akkor nekik sincs munkájuk, mert nincs aki adjon. Ugyan azért a fizetésért meg senki nem fog egyetemet végezni, ha 4 általánossal is megkapja.

2011. okt. 12. 19:18
 14/19 anonim ***** válasza:

16:35

"Azt tették amire készítették őket."

Akkor a robot készítője uralkodik, mint mondtam.

2011. okt. 12. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:

ma 19:18

Te biztos vagy benne, hogy az emberek kizárólag azért művelődnek, mert pénzt remélnek érte?

A szocializmusban egyébként elég gyakori volt, hogy egy fizikai munkás többet keresett pl. egy mérnöknél. Mégsem volt kevésbé népszerű az egyetem akkor, mint most (csak nem vettek fel annyi jelentkezőt)

2011. okt. 12. 21:03
 16/19 A kérdező kommentje:

""Azt tették amire készítették őket."

Akkor a robot készítője uralkodik, mint mondtam."

Azt ajánlom nézd meg a filmet. A készítőket megölik a robotok.

2011. okt. 12. 21:07
 17/19 anonim ***** válasza:

ma 21:07

Azt úgy hívják, hogy műszaki hiba vagy hibás tervezés, illetve műszaki baleset. Ezt is mondtam már.

2011. okt. 12. 21:59
 18/19 A kérdező kommentje:

"Azt úgy hívják, hogy műszaki hiba vagy hibás tervezés, illetve műszaki baleset. Ezt is mondtam már."

Nézd meg a filmet.

AZ volt a feladat, hogy meg kell védeni az embereket. Viszont logikailag újragondolták és rájöttek, hogy az emberekre a legnagyobb veszélyt saját maguk jelentik. Ezért Átvették az irányítást és megölték a tervezőt mert le akarta kapcsolni. Azért kellet megölni mert ha lekapcsolják, akkor nem tudják megvédeni az embereket.

2011. okt. 13. 16:11
 19/19 Dick Esmen ***** válasza:

"Nem lenne az országnak értelmisége, meg vezetői. Most mit csinál a kőműves, ha nem mondja neki senki, hogy ide fel kéne építeni egy házat, vagy az utcaseprő, ha nem mondják, hogy most itt össze kéne söpörni. Majd falazgatnak, vagy takarítanak össze-vissza?"

Kazo ember csak kazo dolgokat cselekszik.

2011. okt. 13. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!