Szavaznátok zsidókat az ország élére?
Elvileg ők híresek arról, hogy értenek a pénzügyhöz, nem?
(a kérdés álnaív)
Ezzel nem értek egyet.
A többi országot miért nem juttatták "ide?"
ott akármilyen válság van, még mindig jobban élnek, mint mi.
"A többi országot miért nem juttatták "ide?"
Közbevágólag megkérdezem, hogy a jelenlegi világválságot szerinted kik robbantották ki?
Kicsit antiszemitának tűnik a kérdés, de a későbbi kommentjeidből mégis arra szavazok, hogy mégsem. Így már válaszolok is hamar rá.
1; mint néhány előttem szólót, engem sem érdekel, hogy milyen nemzetiségű, csak legyen hozzáértő és elhivatott az emberek iránt (naná, hogy nem tudok példálózni senkivel sem)
2; a "zsidó" nem varázsló, ennél fogva nem képes eltűntetni azt a hatalmas csődöt, amiben csücsülünk
3; inunk szakadtából kellene dolgoznunk, de irtózatos a munkanélküliség - na ez a legnagyobb bajunk, nem az, hogy zsidó, ruszki, bantu vagy mesztic van az ország élén
Hadd válaszoljak erre a kérdésre egy idézettel:
"A magyarságra szavazol, vagy csak a jobb létre.
Egy megalkuvó zsoldosra, vagy egy őszinte honvédre?"
Elvileg miattuk tart itt az ország, ahol tart. Mondjatok egy magyar elnököt 90 óta,aki nem legalább zsidóbarát. A titkos izraeli-magyar megállapodások is fogják a kezünket..
MINDSZENTY BÍBOROS, Magyar Bíboros, a B'nai B'rith figyelobol 1949 január 28-án:
"Magyarország bajcsinálói a zsidók. Demoralizálják országunkat és ők annak a forradalmi bandának a vezetői, akik az országot kínpadra vonják."
MAURICE SAMUELS: „Mi, zsidók vagyunk a pusztító erő, és maradunk a pusztító erő. Semmit olyat sem tehetsz, ami igényeinknek megfelelne.” (You Gentiles)
II. VILMOS, NÉMET CSÁSZÁR: „Egy zsidó nem lehet igaz hazafi. Ő valami más, olyan, mint egy káros rovar. Őt el kell különíteni, olyan helyen tartani, ahol nem csinálhat bajt...Én uralkodásom alatt túl elnéző voltam velük, és ma keserűen bánom azokat a szívességeket, amelyeket prominens zsidó bankároknak tettem.” (Chicago Tribune, 1922. július 2.)
"Ezért kérdezem nem lenne jobb hozzáértő zsidókat szavazni az ország élére?"
Vagy esetleg hozzáértő magyarokat?! Ez eszedbe sem jutott?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!