Miért van az hogy a fidesz fanok csak lebutázni képesek bárkit aki azt mondja hogy nem jól mennek a dolgok?
""qkker válasza:
Nem a hobbim, csak hozzátartozik az alapműveltséghez.
Mi?
Az hogy ha ragad a sihftem és nem hagyok néha szóközt, akkor már analfabéta vagyok. Hogy akkor már a kérdésmegválaszolása nélkül lehet degradálni?
Ez egy olyan oldal,ahol az emberek hol tárgyilagosan, hol józanúl, hol agresszívan, de vitatkoznak.
Az sem jó ha a vita hevében személyeskedéssé fajulnak a dolgok, de az hogy mert valaki kényelmetlen kérdéseket kérdez egy behatárólható csoporttól, az legyen a reakció hogy nem a kérdésre válaszolok, hanem leostobázom egy lustaságból "lógvahagyott vagy a figyelmetlenségből fakadó helyesírási hibákért, az a nagyon dúrva!
Én soha nemszólokbe, de ha tenném, akkor előbb válaszolnék, és csak aztán jegyezném meg a helyesírással kapcsolatos és nem túldramatizált észrevételeimet.
""<covenant> válasza:
Igen, én is valami hasonlót érzek.
Csak azt nem értem, hogy ha tudják azt hogy becsődölt a fidesz, hogy nagyon nem jó az irány, hogy becsapták őket is, és nem tudnak érdemben vitatkozni. Akkor miért akarják a felsőbbrendű, arogáns, eminenciást eljátszani?
Orbánjúgendek vigyázz! Középre nézz!
Fogadás balról! Orbánnak tisztelegj!
18:39
"Miért?
Nem így néz ki a dolog?"
Nem, és ha ez a kérdésed nemcsak tréfa, hanem komoly, tehát szerinted a kormány komolyan tönkre akarja tenni, ki akarja árusítani, ki akarja irtani stb. az országot, tehát ha tényleg így látod, akkor nem politizálnod kellene, hanem inkább egy jó pszichiátert kellene keresned.
"szerinted a kormány komolyan tönkre akarja tenni, ki akarja árusítani, ki akarja irtani stb. az országot, tehát ha tényleg így látod, akkor nem politizálnod kellene, hanem inkább egy jó pszichiátert kellene keresned."
Neki mit ajánlanál?
""18:39
"Miért?
Nem így néz ki a dolog?"
Ez nem úgy megy ahogy ezt te leírod, nem hobbi a fidesznek tönkretenni az országot.
Sok sok pénzt kap érte nyugatról.
Ugyanis most sok ny-Eu s ország epedezik egy kis fogyasztásért. És mivel nincs növekedés csak az újraosztás lehetséges. Ha a kérdés az hogy hol lázadozzanak az emberek, akkor azért hogy ne nyugaton, a nyugatiak mindenre képesek.
"<covenant> válasza:
Köszi a linet, hatásos nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!