Mit szóltok hozzá hogy bekerültünk a világ 10 legkockázatosabb adós ország közé?
ráadásul 30% esély van az államcsődre.
A fidesz mindent elront?
Mondjuk ez pont nem a fidesznél kezdődött :D de elég sok a szűk látókörű ember, akinek a logikája, és az átlátása a dolgokra megegyezik egy lesőharcsáéval :D
Nem örülök neki, de ez van. És sztem senki sem örül neki a Magyarok közül.
Nagyon sajnálom a dolgot. Egy több mint ezer éves országnak nem ilyen helyzetben kellene lenni.Szegény István király forog a sírjában biztosan.
Sajnos úgy gondolom,hogy rajtunk csak a csoda segíthet.
Mindenesetre én feltankolok sóval(mert ugye azzal lehet tartósítani) illetve hússal ,hogy éhen ne haljunk ,ha már megfagyunk télen.
Nem is tudom ,hogy mi lenne a legjobb megoldás a dologra. Az biztos ,hogy nem a sok adóemelés mert ez nem vezet semmi jóra. Inkább adómentességet kelleneadni a cégeknek annak fejében ,hogy minél több embert tudjanak foglalkoztatni és ,hogy az emberek dolgozzanak mert ugyebár ,ha dolgoznak van pénzük tudnak fogyasztani és persze a boltokból ki kellene söpörni a külföldi szemetet és magyar árúval helyettesíteni. Így a magyar gazdaság növekedésnek indulna bár az állam nagyon nagy kakiban lenne mert ugye nem tudná fizetni a börtönlakókat a munkanélkülieket a nyugdíjasokat (mert ugye az államadósság az első,[hogy majd 2014 ben lehessen kampányolni azzal,hogy x milliárddal csökkentettük az államadósságot!])
Az egész állam struktúráját át kellene alakítani sok embert kirúgni illetve reális fizetést adni nekik. Így talán esély lenne a csőd elkerülésére.
Varhato volt, egy ev alatt 3x dontottek be - nagyon - a Forintot, hulyesegekre - atnevezesek, mint a 200 eve Ferihegy neve most LisztFerenc es a tobbi - millios fizetesek a bebetonozott seggnyaloknak - lehetne sorolni. A nemzetkozi megitelesunket nem csak gazdasagi szempontbol egettek le - "Smit alamfo" szinten nem hasznal a nevunknek.
Az egesz varhato volt, csak arra varok, hogy a fideszre szavazok mikor kernek bocsanatot a magyaroktol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!