Akik 2010-ben a Fideszre szavaztatok, mi a véleményetek a Fidesz-kormány eddigi tevékenységéről?
A dumával a körítéssel nincs ott baj.Az eredményt még várjuk, mert az eddigi bár több a semminél de nem sok.
Egyébként állhat a fejére is bármelyik kormány ha a nép jelentős része egyszerűen élhetetlen, csak a segííjre és a potyára pályázik.
Azért nagy mák, hogy nem jutottunk (tovább hazudozva, önmagunkat áltatva) a görögök sorsára.De nem sok kellett volna hozzá. Most mi lennénk a fekete bárányok és nem hiszem ,hogy annyira kegyes lenne hozzánk az EU mint görögökhöz.
Még várom mikor lesz itt végre rend és korrektség ami az adókat illeti.Mikor tűnnek már el a feketemercis(terepjárós) franc se tudja miből gazduló egy vas adót soha nem fizető kopasz maffiózók.
Amúgy a nyilvánvaló, hogy a kérdés provokatív.Valamelyik érzelemdús szocitól származik, hogy aztán suttyó módon jól lepontozzon és és jól kirinyálhassa magát a végén , hogy mennyire rossz lett most neki és mennyire nehéz feldogoznia mert nem a kedvenc Fletója ül a trónon:D
"Sok elherdált pénzt fognak most visszaszerezni, amiket a szocik anno szétosztogattak."
Nem a szocikat akarom védeni, mert ők sem sokkal különbek a Fidesznél, de mikor az általuk elherdált pénzeket hozod szóba a Fidesz herdálásairól miért nem beszélsz?
Miért nem említed meg például azokat a 98-2002 -ig lezajló privatizációs eljárásokat, melyek során az akkori Orbán kormány az ÁVÜ közreműködésével, ingyen vagy jelképes egy forintokért osztogatott el németeknek, olaszoknak az adófizetők terhére IMF hitelből több milliárd forinttal feltőkésített állami cégeket?
Miért felejted el megemlíteni azt a tényt, hogy a Fidesz az államadósságot 98-2002 ig euróban számolva 24 milliárdról 40 milliárdra emelte, tehát majdnem megduplázta négy év leforgása alatt. És miért próbálod a helyzetet úgy beállítani, mintha a rendszerváltás óta lett volna kormányon a Fidesznél kártékonyabb csőcselék?
Teljesen érthető, hogy Kolopele így vélekedik az elmúlt időszakról. Én is szépeket írnék, ha 60 évesen nem biciklin járnék dolgozni - és még örülhetek is, hogy van munkám.
Kolopelének így jó, ahogy van.
Nekem meg nem annyira. Ettől kerek a világ.
Kolopele Orbán titkos szóvivője,aki össze-vissza hazudik. Már Óvodás korában volt olyan találmánya,amihez kémiai ismeretek szükségesek. Sőt, feltalálta a fiatalodást is. Néhány hónappal ezelőtt betöltötte az 50-et,ma pedig csak 49 éves. Bárki írhatja magáról,hogy milyen vagyonos,milyen okos stb. egy anonim oldalon.
A kérdésre: nem szavaztam a Fideszre,mert az előző kormányzásuk idejéből tapasztaltam,hogy csak a gazdagokat segíti,és tönkre teszi az országot. Ez sajnos egyre inkább bekövetkezik.
Helmet, őszinte leszek. Az előbbi idézetet nem néztem ki belőled. de ezentúl igen.
A kérdésre válaszolni nem vagyok illetékes, mert a véleményem - mondjuk - két éve sem változott.
Köszi.
Nyolc év MSZP kormányzás, és rá következő mindössze másfél év FIDESZ kormányzat után nem tudtam ideillőbb választ, mint Hioszi Tatiosz sorait.
Úgylátom, többeknek is kellene olvasni Tatiosztól... :)
Értem én, de én a magamévá tettem az "elvet", ami szerint:
"Az az igazi úriember, aki úgy tud a ...csába elküldeni valakit, hogy az a végén maga is alig várja, hogy indulhasson" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!