Mi lesz október 23. -án? 2 csoport egymás mellet.
2006-ban....,mi ellen is volt tüntetés?!A
Gyurcsány diktatórikus kormányzása miatt
tudod: hazudtunk reggel délben és este. Illetve hogy kva ország.
"Orbán mondta még a választások elött,hogy arra senki nem számitson,hogy itt kánaán lesz,nem lesz a kerités se kolbászból....,aki igy gondolja az el van tévedve!"
Mit is ígértek?
Nem lesznek megszorítások. Közben meg újabbnál újabb adót találnak ki és közben növelnek még másikat.
Mindenki jól fog járni a új adórendszerrel.
Közben meg sokan rosszabbul jártak. Az nyert akinek magas a keresete.
Stb. Millió egy ilyen van még.
De vajon miért azt csinálják ami ellen tiltakoztak pár éve? Ja, hogy az jó volt akkor csak nem lehet elfogadni.
vagy amit akkor követeltek azt most miért nem vezetik be?
Mert arcátlanul az ember szemébe hazudnak. Persze a fidesz fanok ezt nem akarják látni. De a többség rühelli a fideszt.
"Gyurcsány diktatórikus kormányzása miatt
tudod: hazudtunk reggel délben és este. "
A mostani mi?
Aki nem ért velünk egyet az repül vagy lecsökkentik a hatáskörét.
Tudod: Ne arra figyeljenek amit a választásokkor mondok. ---># Ja csak nekünk így szebb ha azt mondják amit hallani akarunk.
Egy kis vicc:
Innen: [link]
Gyurcsány Ferenc meghal és felkerül Szent Péter elé. Ott állnak két ajtó előtt, majd Szent Péter megkérdezi:
- Na Ferikém, melyiket választod, a Mennyek kapuját, vagy inkább a Pokolba vágysz?
Gyurcsány gondolkodik, mire Szent Péter megszólal:
- Tudod mit, Ferikém?! Nézd meg mind a kettőt! Egy hétig menj le a Pokolba, majd egy hétre menj fel a Mennyekbe! Aztán újra felteszem a kérdést.
Gyurcsány beleegyezik. Lemegy a Pokolba, ahol látja hogy minden tök király. Pia, csajok, buli. Ki sem akar jönni onnan. Letelik az 1 hét, Szent Péter jön érte és felkíséri a Mennyekbe. Ott dögunalom van, se pia, se csajok, se bulik. Alig várja, hogy kijöhessen onnan. Végre letelik az 1 hét. Szent Péter megjelenik előtte és megkérdezi újból:
- Na Ferikém, most már tudsz dönteni? Hova szeretnél menni?
Gyurcsány rávágja:
- A Pokolba!
Erre Szent Péter:
- Biztos vagy ebben? Jól végig gondoltad?
Gyurcsány bólogat. Szent Péter lekíséri a Pokolba, és gyorsan bezárja utána a kaput. Gyurcsány bemegy, de nem látja sehol a csajokat meg a bulit, csak azt látja, hogy tömött sorokban állnak az emberek egy kályha előtt. Erre megkérdezi Lucifert:
- Egy hete voltam itt és akkor tele volt minden csajokkal, bulizott mindenki, tök király volt minden. Hova tűntek az emberek?
Erre Lucifer így szól:
- Ferikém az a kampány volt, ez meg most a reform...
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:33
Erről 2 vicc jut eszembe amit a napokban olvastam.
- Orbán, Áder, Szájer ladikozik a folyón, egyszer csak elsüllyednek... Ki menekül meg ?
- Az ország!
Viktor megy a sofőrjével vidéki útra. Egy falunál elütnek egy malacot. Mondja Viktor a sofőrnek hogy menjen be a kocsmába, mondja el hogy sajnos mi történt. Bemegy a sofőr, de ki nem jön. Viktor utánamegy, kérdezi hogy mit csinál olyan sokáig. Mondja a sofőr:
- Én kérem csak azt tettem amit mondott, mondtam hogy én vagyok Orbán Viktor sofőrje és elütöttem a disznót.
"2006-ban....,mi ellen is volt tüntetés?!A
Gyurcsány diktatórikus kormányzása miatt
tudod: hazudtunk reggel délben és este. "
Az első Orbán-kormány alatt kialakult egy milliárdos vállalkozói réteg, akik az ország pumpolásából éltek.
Ez a réteg a Medgyessy-kormánnyal is kiegyezett, utána ezt örökölte a Gyurcsány-kormány.
Gyurcsány ezzel akart szakítani, tisztességes országot akart létrehozni, de ehhez (és a párt korábbi korrupt vezetőségének eltávolításához) párttámogatásra volt szüksége. Ezért mondott egy tudatosan sokkoló beszédet, a párttagok meggyőzésére.
Az országot lenyúló banda a korábbi MSZP-vezetők (pl. Kiss Péter) segítségével a Fidesz kezére juttatta a beszéd felvételét, akik úgy tálalták a birka népnek, hogy ez a bűnös Gyurcsány vallomása. Holott arról szólt az egész, hogy 10 év után végre rendet akar tenni. Sajnos, ez sok érdeket sértett, így Gyurcsánynak mennie kellett.
"De a többség rühelli a fideszt."
Nem többség az hanem a hangos kisebbség!!:D
Másfelől meg gondolkodj már el azon kérdező,hogy ezen intézkedéseket miért kell meghozni a Fidesznek....
Te azt hiszed,azért,hogy jót röhögjenek az embereken?!Arról hablatyoljál hogy az általad oly imádott mszp milyen milliárdos(!) károkat okozott az országnak???Mennyi hitelt vettek fel?Ha ezen elgondolkodtál egy kicsit....,nah,akkor hőzöngjél!
"hogy ezen intézkedéseket miért kell meghozni a Fidesznek.... "
Te meg gondolkozz el azon, hogy vajon miért olyan dolgokat csinál a fidesz amit pár éve még ellenzett? Mi változott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!