Igaz 2020 június negyedikén 16:00 trianon lejár 100 év és vége?
"Miféle kisebbségről beszélsz, drága oláhbarát?"
Keresd ki a Trianon előtti határokon belül élő népek arányát és mindjárt rájössz! Persze csak ha nem haladja meg a képességeidet a számolás, ami erősen gyanítható, mivel a válaszom első részét nem érted.
Akkor légy oly kedves és keresd ki mely cikkely szólna erről, mert butuska vagyok és nem találom.
Kiszámoltam pontosan, 71% lenne a magyar lakosság aránya. Neked ezek szerint meghaladja a képességeidet az elemi matek.
De mondok mást: Mátyás idejében csak 41% volt a magyarok aránya, na ehhez mit szólsz? Lett belőle valami baja őseinknek? Valahogy nem rémlik ilyesmi...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:24
Hogy jött ki ez a %?
Privát e-mail a válasz írójának
Kiszámoltam pontosan, 71% lenne a magyar lakosság aránya. Neked ezek szerint meghaladja a képességeidet az elemi matek.
Ez érdekes, mert én is kiszámoltam azt, hogy csak Erdély visszacsatolásával a magyarok aránya 63%ra esne.. és ez még csak Erdély, ahol a legtöbb magyar él. (1,4 millió a 7,2 millióból) Nem csatoltuk vissza Horvátországot ahol alig él 0,1 millió magyar, nem csatoltuk vissza Kárpátalját ahol szintén elenyésző hányada magyar az ottaniaknak, és Felvidéknél is csak tovább romlana az arányunk...
A jelenlegi (és mindenkori) törvények alapján csak az kapna állampolgárságot, aki a területen őshonos felmenőket tud felmutatni. Ezen a rostán máris kihullana 2,5 millió román példának okáért, amit a komcsik előszeretettel beleszámolnak a népességbe.
Nekem csak azt áruljátok el, hogy mi bajotok van a kisebbségekkel? Mert ha van, akkor nem vagytok különbek az oláhoknál meg tótoknál.
A Trianoni békeszerződés már lejárt. A párizsi békeszerződés van érvényben, ami a II. VH-t zárta, csak ezt elfelejtitek turbómagyarok.
Ezt tudod értelmezni, vag csak fújod a hülyeségedet.
Egyébként valószínűleg Magyarabb gyökereim vannak, mint neked révén Főispán is van a felmenőim között, csak nem szoktam reklámozni, attól nem érzem különbnek magam senki értelmes Magyarnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!