2014 a Jobbik éve lesz?
Figyelt kérdés
Szerintem a Jobbik ha nem is 2014-ben,valamikor fel fog törni,de már most megelőzte az MSZP-t és 2014-re a Fideszt is beérheti.De ez csak ez én véleményem,úgyhogy a tiétekre is kíváncsi vagyok:)2011. okt. 5. 18:33
21/48 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy melyik párt nyeri a választást, mivel mindegyik pártot UGYANAZ a felsőbb hatalom irányít, még a jobbikot is. Ti, jobbikosok lázadoznátok a legjobban, ha átvennék a kormányzást.
23/48 anonim válasza:
Szerintem meg az se biztos hogy bejutnak a parlamentba. A Fidesz a biztos befuto akar csak 2010ben volt.
24/48 anonim válasza:
Az nem kérdés hogy bejutnak e mert a legkitartóbb szavazóbázisuk nekik van a felmérések szerint.A kérdés a százalék..
25/48 anonim válasza:
Ez az ország úgy szar ahogy van... Az emberek a Fidesz után vevők lesznek egy ''reformosításra'' és a megszavazza a Jobbikot, mit vártok?
MSZP rontott a helyzeten, FIDESZ is...Jobbik!
26/48 IronMan84 válasza:
Örülnék neki, ha 2014-ben a Jobbik nyerné meg a választásokat. Remélem, hogy akkor majd a dőzsölők szja-ját megemeli 16%-ról 64%-ra, a minimálbért pedig adómentessé teszi, a középkeresetűeknek pedig marad a 16%-os SZJA. Jó lenne, ha a Jobbik módosítaná a büntető törvénykönyvet: gyilkosságért, uzsorázásért nem szabadna enyhítő körülményeket figyelembe venni, ilyen esetekben csak a tényleges életfogytiglani fegyház lenne a méltó büntetés. A Magyarországon terjedő egyre növekvő bűnözési hullámot a legkeményebb eszközökkel meg kellene állítani, a rendőrség létszámát legalább a tízszeresére kellene növelni, a büntethetőség alsó korhatárát 12 éves korra kellene csökkenteni.
27/48 assurbanapli válasza:
előzőxd
aszaltam
mszp-és vagy és meg mersz szólalni?
szerintem költözz el!!!
28/48 anonim válasza:
Természetesen igen. Jelenleg országosan 41% -on áll a Jobbik tehát egy mostani választáson már valószínűleg nyernének. De sajnos a Fidesz még mindig a második helyen van a maga 16% -ával.
29/48 anonim válasza:
Hú mennyi anyaföldzabáló. :D
Remélem azért majd a dolgok alakulásához az értelmiségieknek is lesz 1-2szavuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!