Orbán bácsi miatt hányan veszítettétek már el (vagy fogjátok a közeljövőben) az állásotokat?
Egyébként most lehet lepontozni, de ne a kormáhnyoktól várjátok, hogy munkához JUTTAT benneteket.
Az már jogosabb, hogy elvárjátok, hogy ne vegye el..
Egyébként kérdező, szerintem ez nem csak a kormány hibája, hogy bezárják a helyet.
Még mindig tudna úgy adót fizetni, hogy nyereséges legyen a terem.
Mondjuk a játékgépeket nem támogatom, de mondjuk a pókert igen, az egészen más.
"Mégis ki a fenének lenne a feladata, hogy elegendő munkalehetőséget biztosítson az állampolgároknak?"
Most figyelj! A MAGYAR ÁLLAMNAK!
Fejlesztésekkel, a munkáltatókat nem ellehetetlenítő döntésekkel. Olyan törvényekkel, amik hatására nem kell embereket elküldeni a munkahelyeikről.
De szerintem Te ezt a kérdést úgy látod, hogy mindenkinek egyéni feladata. Gondolom annak is örülsz, amikor a bérlapodon meglátod a levonásokat. /nem kell belekötni mindenki érti miért kell! A mértékén viszont el kellene gondolkodni./ Ugyanígy a munkáltatónak sem könnyebb. Róluk se lehet lenyúzni több bőrt.
A bőrünket viszont az állam nyúzza, így a felelős meglenne. Hozzáteszem teljesen mindegy ki van kormányon, sose jobb!
"Még mindig tudna úgy adót fizetni, hogy
nyereséges legyen a terem."
Csak, hogy bele láss. Eddig kijelzőnként 100.000ft/hó. November 1-től 500.000ft/hó. Azaz, ha van egy 6monitoros rulett asztal az eddig havonta 600.000ft volt, eztán 3millió lesz. Hogy is lehet nyereség ilyen adó mellett?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:16
Én is így gondoltam. Ezért írtam ki ezt a kérdést, mert volt, aki kizárólag az egyéntől teszi függővé, hogy kap-e munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!