Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferencnek van helye...

Gyurcsány Ferencnek van helye a magyar politikában?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 22:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elnéztem az érte tüntetőket nem biztos hogy a szavazói megélik a következő választást..
2011. okt. 4. 23:23
 12/23 anonim ***** válasza:

Igen.

A demográfiai trend neki dolgozik, de az egészségügy "fejlődése" gátolja. :)

2011. okt. 4. 23:25
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha talál magának helyet...
2011. okt. 4. 23:36
 14/23 anonim ***** válasza:

"A mostani szerepében igen. Az ember csak nevet amikor kézzel - lábbal hadonászva győzködi az embereket hogy még mindig ő az aki megmenthetné ezt az országot."

Én Orbánon jobbat fogok röhögni, ő azért utálatosabb féreg Gyurcsánynál.

2011. okt. 4. 23:43
 15/23 anonim ***** válasza:

A Feri a megtestesült kényelmetlenség. Ahogy kapaszkodtak belé,most annyira nem tudnak megszabadulni tőle...

Úgy kell nekik, ha felálltak volna a bizalm szavazáson azzal hogy "nem", akkor mindenki jobban járt volna. Most küszködjenek vele. Végülis az ő "örökségük", ők emelték fel, ők tartották fent, és ő lökte le őket.

Erre mondják, hogy "ciki".

Inkább legyen Gyurcsány csak az MSZP baja, mint az egész országé...

2011. okt. 4. 23:44
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
"Én Orbánon jobbat fogok röhögni, ő azért utálatosabb féreg Gyurcsánynál." Úgy látom egy régi szavazó is idetévedt. Ahogy Helmet is mondta, a te korosztályodból már nem biztos hogy mindenki szavazni fog, az egészségügy sem képes csodákra még. Nem fogod te már azt megérni amikor Orbán eltűnik, hacsak nem éled őt túl.
2011. okt. 4. 23:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Mért kolopele? Ennyire beteg lennék 38évesen? :D
2011. okt. 5. 05:54
 18/23 anonim ***** válasza:
Mellesleg meg értelmezni is megtanulhatnál. Azt írtam utálatosabb. Ebből tudod mi következik? Hogy Gyurcsányt is utálom, csak kevésbé mint Orbánt. Attól függetlenül viszont, hogy utálok valakit még lehetnék épp a szavazója, csak tudod mégsem vagyok. xD
2011. okt. 5. 05:57
 19/23 anonim ***** válasza:

Orbán politikájával szemben helyenként nekem fenntartásaim, de egyrészt nála jobbat ma sem tudnék választani. Ez részben minősíti is a magyar politikai palettát.

Kólönben majd a negyedik év végén meglátjuk, mire is jutott az ország. Ebben a helyzetben könnyű dolga nem lenne senkinek. Ezt az utat választották, most ezt kell járni. Azt, hogy hová vezet, aztén nem tudom, csak azt, hogy az a "másik" út...az a másik út, az ide vezetett.

2011. okt. 5. 06:56
 20/23 frencsy válasza:
55%
RIPACS HÓLYAG!!
2011. okt. 5. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!