Gyurcsány Ferencnek van helye a magyar politikában?
Igen.
A demográfiai trend neki dolgozik, de az egészségügy "fejlődése" gátolja. :)
"A mostani szerepében igen. Az ember csak nevet amikor kézzel - lábbal hadonászva győzködi az embereket hogy még mindig ő az aki megmenthetné ezt az országot."
Én Orbánon jobbat fogok röhögni, ő azért utálatosabb féreg Gyurcsánynál.
A Feri a megtestesült kényelmetlenség. Ahogy kapaszkodtak belé,most annyira nem tudnak megszabadulni tőle...
Úgy kell nekik, ha felálltak volna a bizalm szavazáson azzal hogy "nem", akkor mindenki jobban járt volna. Most küszködjenek vele. Végülis az ő "örökségük", ők emelték fel, ők tartották fent, és ő lökte le őket.
Erre mondják, hogy "ciki".
Inkább legyen Gyurcsány csak az MSZP baja, mint az egész országé...
Orbán politikájával szemben helyenként nekem fenntartásaim, de egyrészt nála jobbat ma sem tudnék választani. Ez részben minősíti is a magyar politikai palettát.
Kólönben majd a negyedik év végén meglátjuk, mire is jutott az ország. Ebben a helyzetben könnyű dolga nem lenne senkinek. Ezt az utat választották, most ezt kell járni. Azt, hogy hová vezet, aztén nem tudom, csak azt, hogy az a "másik" út...az a másik út, az ide vezetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!