Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A forint csak romlik es az...

A forint csak romlik es az arak csak emelkednek milesz Magyarorszaggal?

Figyelt kérdés
Most fiatal vagyok es külföldön elek mar par eve es szeretnek majd vissza költözni Budapestre de nem tudom...
2011. okt. 4. 19:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%

Én külföldön élek, és eszem ágában sincs hazamenni! Miért is tenném?

Jól keresek, tudok félretenni a fizetésemből, jut nyaralásra és nem okoznak gondot olyan "luxus" dolgok, mint az étterem, mozi, színház, stb.

Nekem Magyarországon már csak a szüleim vannak, barátaim itt is vannak. Meg amúgy is, ha lennének barátaim odahaza, csak miattuk nem mennék haza. Kérdező! Hazaszeretetből nem lehet megélni! Hiába szereted az országot, abból nem adnak ennivalót.

2011. okt. 4. 21:24
 12/24 anonim ***** válasza:

Hogyha a hazád nem becsül meg a becsületes munkádért egy becsületes fizetéssel, akkor "hazaszeretetből" kellene dolgoznod?

Ebben az egész EU huncutságban az egyik használható dolog a munkaerő (és a tőke) szabad áramlása. Még szép hogy oda kell "áramlani" ahol megéri dolgozni...

2011. okt. 4. 21:33
 13/24 anonim ***** válasza:
Ezért írtam ,hogy miért nem jó kint ?? mert itt nagyon szar... és nem szeretem az országom amig ilyen gyökér politikusok vannak ,itt nem lehet élni jól ha nem bünözöl vagy fusizol és még azért is jol megbasznak egy feszes szar ország tele gyökerekkel tisztelet a kivétel...
2011. okt. 4. 21:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Itt emberek már családot nem mernek alapítani annyira szar minden, minek akarsz hazajönni nincs jövő elvesznek mindent tőled.... Akkor érdemes hazajönnöd ha tele vagy zsetonnal de azt se itthon tartsd nehogy rád szálljon a .... mindenki tudja mi !
2011. okt. 4. 21:58
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
A hazáját itt senki se utálja, a kialakult helyzetet annál inkább. A politikusokat pedig végképp. Én pl kifejezetten szeretem Magyarországot.
2011. okt. 4. 22:05
 16/24 anonim ***** válasza:

"Itt emberek már családot nem mernek alapítani annyira szar minden"

Ennél ócskább demagógia nincs.

2011. okt. 5. 10:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a hazám, viszont az azt irányítókat annál jobban utálom. Na és persze a hozzájuk hasonló fajtájú pénzéhes bankárokat, gátlástalan, embertelen, alkalmazottain élősködő nagyvállalkozókat, cégvezetőket szintén. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Még így is, egy valóban nemzeti öntudattal rendelkező embernek nehéz végleg elhagyni hazáját, hogy az anyagi jólétet, - ami valljuk meg, sokszor jóval magasabb igényeket céloz meg, mint arra valóban szükség lenne - megteremtse maga körül. Külföldön mindig idegen maradsz, amit csak valóban a magasan jó anyagi körülmények képesek valamelyest kompenzálni. Azért ha őszinte akarok lenni, én is elmennék külföldre is dolgozni, ha a nyelvtudás hiánya nem akadályozna ebben. Itthon már két éve nincs munkám. Még azon is elmélázom néha, hogy egy igazán szép, meleg, tengerközeli, vagy hegyvidéki helyen külföldön is eltengetném majd a nyugdíjas éveim.
2011. okt. 5. 10:52
 18/24 anonim ***** válasza:

21:10

Kezdheted a segítést azzal, hogy kint maradsz :)))

2011. okt. 5. 13:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Majd a jegybank megunja a dolgokat, csinál egy kis deviza-intervenciót, és lestagnálja az eurót és a frankot ott, ahol tudja (jelen állás szerint euro: 300-320 ft között, frank 200-250 ft). Egyébként egy hülye kérdés a svájcifrankos hitelesektől: elhiszem, hogy forintba nem jó átváltani a devizahitelt, de miért nem váltjátok mondjuk dollárba? Az már évek óta 180-190 ft körül mozog...
2011. okt. 5. 16:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nem értek az effajta pénzügyekhez, de amúgy erre miképpen lenne mód?
2011. okt. 5. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!