Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a népszámlálás anoním,...

Ha a népszámlálás anoním, akkorhonnan tudják, hogy kit kell megbüntetni mert nem számláltatta meg magát?

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 23:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
senki nm mondta, hogy anonim, illetve aki mondta az hülye.
2011. okt. 4. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Rendkívül sokat hangoztatták a Fideszesek annak idején, hogy a szocik hazudnak éjjel-nappal. Így kerültek hatalomra kétharmaddal. Azon túl, hogy hülyének néznek most bennünket (sokadjára és mi tűrjük), még ugyan úgy hazudnak is, tehát átvették a szoci vagy a rákosi rendszer stílusát (még nem érik fel ésszel, hogy ez lesz a vesztük).

Ha kimennek hozzád, azzal, hogy meg akarnak büntetni, vegyél fel egy jegyzőkönyvet, amelyben kiemelt helyen szerepel az anonimitás, írasd velük alá és fenyegesd meg őket az alkotmány bírósággal. Ha ezt nem vállalják fel küld el őket melegebb éghajlatra. Nem csak az államnak (képviselőinek) lehet fenyegetőzni, hanem az állampolgárnak is, főleg demokráciában. Hát ha még az van.

2011. okt. 4. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Lakcím nélküli vagyok a fiammal együtt. Albérletben élünk. A főbérlő fosik, hogy kiderül albérlőt tart (akkor adóznia kéne és nem kapná a segélyeket), így be sem jelentkezhettem ide és megkért, ha számlálóbiztost látok közeledni húzzunk csendben a fenébe el...

Na ilyenkor mi van?

2011. okt. 9. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez a népszámlálás ebben a formájában semmit sem ér.

Magyarországon nagyon sok, papíron nem létező személy él, néhánnyal több, vagy kevesebb nem számít.

Ez az egész a jelenlegi kormány pénz lenyúlásáról szól.

2011. okt. 10. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:

08:16 vagyok

kérdező:

nekem sincs mit titkolnom azon, milyet tojtam tegnap, csak szimplán idegesítő, mikor rád nyitnak és kutakodnak a wcdben.

engem is ez zavar, de most már legalább látják a hülyék is, hogy a fidesz hülyére veszi az embereket. és igazuk is van. kár hogy azoknak is bűnhődni kell, akik mást akartak.

2011. okt. 12. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!