Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miert nem birjak megerte...

Sokan miert nem birjak megerteni (pl. Covenant), a jobbik utalattal meg ocsarolassal nem er el semmit, hanem a ciganykerdest kell megoldani es akkor a szelsoseg is feloszlik?

Figyelt kérdés

Mit nem lehet ezen megerteni?Ezzel a viselkedessel ok se kulonbek egy szelsosegestol, mert uo. felkegyelmuek.

Szal nemertem en ezt.

2011. okt. 3. 21:44
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha a karriered is a közutálaton alapszik, akkor gratulálok a mindent elsöprő sikeredhez.
2011. okt. 3. 22:59
 12/45 anonim ***** válasza:
21%
Alv!n, ha régóta itt vagy a fórumon, akkor tudhatnád hogy nem ilyen hangnemben kezdtem írogatni. Azok a beszólások, sértegetések hozták ki ezt a stílust belőlem, amikor megvédtem többször is a Fideszt, vagy amikor leírtam hogy mit is csinálok az életben. Ha erre nem anyázások jöttek volna sorozatban, akkor nem lett volna ilyen az én stílusom sem, és nem hoznám fel annyiszor az én példámat sem. Viszont sokszor azért is leírom, mert van aki megkérdezi. Amúgy apám még él, és köszöni jól van, erre nem jól emlékszel. A családomat pedig hagyd ki ebből, ők az egyetlenek az életemben akikért ölni is tudnék, ha elkerülhetetlen lenne. Nem nekem van bajom a szegényebb emberekkel, hanem nekik velem, és nyugodtan mondhatom mindannyiunkkal, akik jól élünk. Szerinted egy anyázó reagáláskor empátiát kellene bemutatnom?
2011. okt. 3. 23:02
 13/45 Alv!n ***** válasza:

A "k.rva anyád",és eladná az anyját mondatok között azért egy lehelet különbség van.

Nekem azzal az ég világon nincs bajom,hogy valaki gazdag.

Viszont a beképzelt arrogáns embereket nem bírom.Kész.Ha van mire verni a nyálát ha nincs.

Hidd el,nem sajnálom tőled sem azt a 10ezret,sem azt a 10milliót amit megkeresel.Tiéd.

Viszont ennél a kérdésnél sem kérdezte senki,hogy te mennyit keresel,hol keresel,mit csinálsz,de mégis 10/8 válaszodnál elkezded dicsőíteni magadat.

Ez beteges.

A családodat pedig megemlítettem,lehet ölni tudnál értük,de azért gondolkodj el rajta.

Még egyszer,én csak az arrogáns válaszaid miatt vagyok olyan veled amilyen.Nem irigységből.

Az én édesapám,hasonló hozzád.

Arrogáns,kőbunkó.Csak a pénz/pénz/profit a lényeg.

Keresett ő is havonta közel 1 milliót.Mégsem lennék soha a helyében.

Inkább élek,kicsit szűkölködve,nem fogok adidas helyett csak egy rosszabb márkájú cipőt venni,pepsi helyett pedig egy olcsóbb üdítőt választok.Megkeresem a magam 160-180ezrét és pont.

Amúgy..Javarészt nem az konkrétan a bajuk az embereknek,hogy gazdag vagy.Inkább,hogy egy ilyen stílusú,ilyen arrogáns ember gazdag.

Regisztrálj be egy másik nickkel vagy (is),erre az oldalra,kezdj el normálisan,beképzeltség,csőlátás nélkül kommentálni,hidd el,az emberekben pozitívan fogsz csalódni.

Tényleg jó éjt mostmár.

2011. okt. 3. 23:16
 14/45 anonim ***** válasza:
27%
Köszönöm a tanácsodat, de akkor is ugyanez lenne a véleményem a Fideszről, az emberekről, lényegében ugyanezeket írnám csak kihagynám azt hogy gazdag ember vagyok, legalábbis nem ismételgetném folyton. Én azt látom, hogy itt csak azok az emberek népszerűek, akik élből utálják a Fideszt és elpanaszolják azt hogy ebben az országban semmire nem lehet jutni. Elárulom neked, van még egy regisztrációm, csak ott nincs név, enyhén jobbikos vagyok, Fidesz és cigány gyűlölő. Jelenleg 85 % - on állok. Akkor miről is beszélünk? Neked is jó éjt.
2011. okt. 3. 23:30
 15/45 anonim ***** válasza:
A "cigányprobléma" miatt más problémákkal már nem is foglalkozhatunk?
2011. okt. 4. 17:16
 16/45 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, megtisztelsz, hogy nekem is szenteltél egy külön kérdést. Nem kell mindent értened, az élet ehhez túlságosan rövid. Legfeljebb akkor értenéd, ha te is találkoznál néhány szlovák, román vagy egyéb szélsőségessel, akik neked esnek pusztán azért, mert magyar vagy és magyarul beszélsz. Talán akkor rájönnél, hogy a Jobbik és egyéb szélsőséges pártok ugyanúgy fordítva ülnek a bilin, mint külföldi társaik, csupán egymással szemben.

Még valami: magyarul helyesen írni sem ártana megtanulni, ha már magyarnak tartod magadat.

Üdv: Covenant

2011. okt. 21. 19:57
 17/45 anonim ***** válasza:
25%

Itt az előbb említett segdugasz!

Nyald ki a seggem te fasz!

2011. nov. 13. 14:19
 18/45 anonim ***** válasza:

22:42, ők is tisztában vannak az igazsággal, de csak azért is az ellenkezőjét mondják, hátha kiderül, mégiscsak lehet nullával osztani. Ezt hívják trollkodásnak.

kolopele pedig csupán egy nagy vetítőgép, Doom pályaszerkesztővel összeépített magának egy gyárat, és mint olyan, azt hiszi magáról, hogy ő a társadalom lelkiismerete, és mint olyan, azt ugathat le, akit akar. Hát, pár ezren már beoltották előttem :D

2012. jan. 21. 21:09
 19/45 anonim ***** válasza:
Ha akarod, priviben bebizonyítom neked hogy egyike vagyok azoknak akik nem kamuzni járnak fel ide néha. Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak, de nem szokásom hazudni.
2012. jan. 21. 22:31
 20/45 anonim ***** válasza:

kolopele

Megy a százalékod mi?

Itt senki nem szeret, pontozzátok le kolopelét.

2012. jan. 21. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!