Hany szaz milliard forintot akar meg a kormany a romak felzarkoztatasara kolteni?
Figyelt kérdés
Legjobb, h ok maguk is elismerik, h nem igazan van erdemenye...
Nem tunik fel nekik, h a romak sehova nem tudnak beilleszkedni?
2011. okt. 2. 13:21
21/26 anonim válasza:
Figyelj kérdező, ne legyél ilyen retardált. Ha csak egy túlbecsült adat akkor ne kezeld tényként és ne nyomd mindenki pofájába, mert azzal csak fölöslegesen riogatsz másokat. A végén még ők is eljutnak abba a mély gödörbe amibe a fajtád, az ilyen fajankók vannak.
22/26 A kérdező kommentje:
Kettonk kozott te vagy a retardalt, aki keptelen beismerni, h hibazott es felreertett valamit.
Eleg szanalmas vagy.
De magyarazkodjal csak.....magadat jaratod le.
2011. okt. 3. 18:34
23/26 anonim válasza:
Nem értettem félre semmit. De szerintem te innen már csak fentebb jöhetsz, főleg most, hogy elérted az óvodás színvonalat. Mutogatsz a másikra, hogy "szerintem inkább te vagy a retardált" bibibáááá.:)Szánalmas vagy.
Szóval elég mély gödörben vagy de mint mondtam innen már csak fentebb jöhetsz. Bár akkor is csak söpredék leszel.
24/26 anonim válasza:
mostmár a kanadaiak is megismerhetik ezeket a "kedves" embereket:) [link]
25/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz ilyenekkel.Úgy is az lesz a végeredmény hogy sz*rul csinálnak mindent, és Te ideges leszel mert átlátod.Ez erre van kitalálva, nincs értelme foglalkozzni vele ha már átlátodm tenni úgy se lehet tenni semmit.Élni kell azt csumi.
26/26 anonim válasza:
Érdekes kimutatást adtak közre a METRÓ újságban ! Azt állítják hogy a MAGYAR átlag kereset 202000 frt nettó !!! JÓ LENNE TUDNI ,HOGY EZ A SZÉLHÁMOS BANDA HONNAN VETTE EZT AZ ADATOT ??? Az a hárommillió magyar akik két kezű munkát végeznek 60 és 95000 közötti bruttó bérböl ami kb 40 és 72000 nettót jelent !!! Ezt a pénzt aki ügyes az akár 1 1/2 hétre is be tudja osztani !!! Aki viszon csak azt a 25000 frt körüli segélyt kapja az meddig ??? Ezekböl a jövedemekből viszont ,hogy jött ki a 202000 frt os átlag ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!