Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hany szaz milliard forintot...

Hany szaz milliard forintot akar meg a kormany a romak felzarkoztatasara kolteni?

Figyelt kérdés

Legjobb, h ok maguk is elismerik, h nem igazan van erdemenye...

Nem tunik fel nekik, h a romak sehova nem tudnak beilleszkedni?

2011. okt. 2. 13:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%
Figyelj kérdező, ne legyél ilyen retardált. Ha csak egy túlbecsült adat akkor ne kezeld tényként és ne nyomd mindenki pofájába, mert azzal csak fölöslegesen riogatsz másokat. A végén még ők is eljutnak abba a mély gödörbe amibe a fajtád, az ilyen fajankók vannak.
2011. okt. 3. 15:53
 22/26 A kérdező kommentje:

Kettonk kozott te vagy a retardalt, aki keptelen beismerni, h hibazott es felreertett valamit.

Eleg szanalmas vagy.

De magyarazkodjal csak.....magadat jaratod le.

2011. okt. 3. 18:34
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

Nem értettem félre semmit. De szerintem te innen már csak fentebb jöhetsz, főleg most, hogy elérted az óvodás színvonalat. Mutogatsz a másikra, hogy "szerintem inkább te vagy a retardált" bibibáááá.:)Szánalmas vagy.

Szóval elég mély gödörben vagy de mint mondtam innen már csak fentebb jöhetsz. Bár akkor is csak söpredék leszel.

2011. okt. 3. 19:00
 24/26 anonim ***** válasza:
mostmár a kanadaiak is megismerhetik ezeket a "kedves" embereket:) [link]
2011. okt. 3. 19:22
 25/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz ilyenekkel.Úgy is az lesz a végeredmény hogy sz*rul csinálnak mindent, és Te ideges leszel mert átlátod.Ez erre van kitalálva, nincs értelme foglalkozzni vele ha már átlátodm tenni úgy se lehet tenni semmit.Élni kell azt csumi.
2011. okt. 23. 17:49
 26/26 anonim válasza:
Érdekes kimutatást adtak közre a METRÓ újságban ! Azt állítják hogy a MAGYAR átlag kereset 202000 frt nettó !!! JÓ LENNE TUDNI ,HOGY EZ A SZÉLHÁMOS BANDA HONNAN VETTE EZT AZ ADATOT ??? Az a hárommillió magyar akik két kezű munkát végeznek 60 és 95000 közötti bruttó bérböl ami kb 40 és 72000 nettót jelent !!! Ezt a pénzt aki ügyes az akár 1 1/2 hétre is be tudja osztani !!! Aki viszon csak azt a 25000 frt körüli segélyt kapja az meddig ??? Ezekböl a jövedemekből viszont ,hogy jött ki a 202000 frt os átlag ???
2011. okt. 27. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!