Egyetértesz vele, hogy a Munkáspárt 2006 a Jobbik betiltását kezdeményezi a párizsi békeszerződés alapján?
"Ja, hogy a legtöbb bűnöző a cigányok közül kerül ki? Hát istenem, ez a szomorú valóság."
Milyen szomorú valóság? A legtöbb bűnöző arányaiban kerül ki a cigányok közül, de szó sincs róla, hogy a legtöbb bűnöző cigány lenne. Ráadásul ahogy a Jobbik ellenségképet kíván teremteni az alig 5%-os cigányságból, na az a szomorú valóság!
A cigányok magasabb bűnözési arányának alapvető oka az adott társadalomba integrálódásuk hiányos volta. A gazdasági körülményeik általában rosszabbak, többségük szakképzetlen, munkanélküli, ebből is következően jövedelmük alacsony. Ezen kisebbségek kétféle civilizáció között élnek: saját kultúrájukat részben már elvesztették, a többségi középosztály kultúráját azonban még nem vették át. Elvesztették hagyományos kisközösségi kapcsolataikat, így megszűnt azok hatékony szabályozó funkciója.
Erre mit kínál a jobbik? Ircsukki!
Azért a kiirtás durva, bár lehet, hogy hatékony.D)
De:
Egy közismert bv. intézet parancsnoka személyesen mondta nekem, hogy a bent lévők aránya 70/30% körül van évek óta. Mit gondoltok ki javára?
"A Munkáspárt 2006 egy csomó bizonyítékot gyűjtött össze azt igazolva, hogy a Jobbik fasiszta-náci párt."
Ezek egyébként érdekelnének.
"Egy közismert bv. intézet parancsnoka személyesen mondta nekem, hogy a bent lévők aránya 70/30% körül van évek óta. Mit gondoltok ki javára?"
Amerikában meg a négerek vannak így.
De gondolj bele: ha te az éhenhalás küszöbén lennél, és senki se adna neked munkát (mivel "büdös tolvaj cigány" vagy), te is inkább a börtönkosztot választanád.
Voltam ilyen helyzetben. Bár nem éheztem, de "senki sem adott munkát". Nem is pár hétről volt szó.
Mégsem fordult meg a fejemben, hogy elvegyem azt, ami nem az enyém.
Most akkor legyek megértő??
Hangsúlyozom, nem a bőr színe dönt nálam, hanem a viselkedés.
19:02
"Próbáld értelmezni az árnyaltabb megfogalmazásokat."
Mitől árnyalt az, hogy neked a "vaj vastagsága" a legfontosabb? Ez nem árnyaltság, hanem primitív anyagiasság plusz proletár igénytelenség :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!