Szerintetek így meg lehetne oldani az ország költségvetési gondjait (egy időre)?
Beszoptad a Jobbik dumáját, látom...
Annyira bennfentes vagyok, hogy tudom használni a google-t
econ.core.hu/doc/seminar/0428Szalai.doc
Tudod te, hogy mekkora az állami ktgvetés?
"Egyetlen bebörtönzött személy havi ellátása is több mint 100 000 Ft-ba fáj az adófizetőknek! Több tízezer cigány van rendszeresen börtönben."
ez is remek érv. azt hittem értelmes ember vagy, de tévedtem. tehát a magyar elítélttől nem sajnálod? ő is bűnöző...
"Durván 400 000 cigányt ha veszünk Magyarországon, az jelenthet 70-80 ezer családot Összes juttatással minimum 80 000Ft-ot megkap átlagban minden ilyen család. "
na ez az, amit a jObbik agymosásának a következménye...
Rohadtul hasra becsülsz, közel sem kapnak ennyien támogatást, pláne nem ennyit...
". Durván évi 100-200 milliárd forintra becsülöm nagyságrendileg"
megkérdezhetném, hogy te honnan vagy ilyen jól értesült és dobálózol a számokkal?
"Továbbá ott vannak a kemény bűnözők akik "bodzaszedésből" BMW-vel meg Audi A6-sokkal furikáznak, nekik honnan van erre pénzük?"
sehonnan, lopják az autót, nem veszik, ez is kilőve
"A nemes cél (a cigányság védelme) érdekében sem mentség a hazudozás, bár tudom, ez jól bevett liberális gyakorlat"
és? mi közöm hozzá? nem védtem őket, csak képes vagyok objektíven szemlélni a dolgokat és nem hasra ütve politizálok...
bár tudom, hogy ez a jobboldalon nem divat...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kellene rendezni vizipóló meccset:
Cigányok - Krokodilok
És ezt vándorcirkusz mintájára :)
"hanem a médiát, ami ezt sugallja, és bagatelizálja az egész ügyet"
mit bagatellizálja?
az internet is média!
gondolkodj, milőtt átveszed a kurucos fogalmokészletet.
Nem alábecsülted, hanem hasra becsülted.
Én linkeltem dokumentumot, te nem
Szóval ne engem nézz agymosottnak,nem azt állítom, hogy nem súlyos a probléma és hogy jajdejó, hogy fizetjük a segélyeket...
"tehát a magyar elítélttől nem sajnálod? ő is bűnöző..."
Dede, tőlük is sajnálom! Csakha elmész látogatóba a börtönökbe, nem azt fogod látni, hogy 100 emberből 4 cigány, mint ahogy a lakossági arányszám ezt diktálná, hanem azt, hogy zömmel cigányok vannak bent.
"na ez az, amit a jObbik agymosásának a következménye...
Rohadtul hasra becsülsz, közel sem kapnak ennyien támogatást, pláne nem ennyit..." Lehet, hogy túlzok, de nagyon sokmindent nem számoltam bele. Pl. nem számoltam azt sem, mikor lakást építenek nekik, vagy szociális gondozókatt kerítenek a tucat fogyatékos gyerekükhöz, és teljes ellátásban foglalkoztatják őket. :)
"megkérdezhetném, hogy te honnan vagy ilyen jól értesült és dobálózol a számokkal?" Én laikus vagyok. Saccolok, becsülök és összeszorzok, józan ésszel. Egyik helyen nagyságrendeket tévedhetek lefelé, a másik helyen meg felfelé. A becslésnek ez a lényege, olyan irgalmatlan mértékben nem fog eltérni a valóságtól a kijött adat.
"sehonnan, lopják az autót, nem veszik, ez is kilőve" és kiktől lopják, kinek okoznak ezzel kárt, kiknek az életét keserítik meg ezzel?
"és? mi közöm hozzá? nem védtem őket, csak képes vagyok objektíven szemlélni a dolgokat és nem hasra ütve politizálok...
bár tudom, hogy ez a jobboldalon nem divat..." Nem kell ez a személyeskedés. Én is utálom a liberálisokat, mégis meg tudom állni, hogy nem személyeskedek, olyan sokat... :)
"mit bagatellizálja?
az internet is média!
gondolkodj, milőtt átveszed a kurucos fogalmokészletet."
A kuruccal hagyjál már engem, jó ha kéthavonta épp felnézek, és baromira nem veszek ott sem mindent szentírásnak. Az internetről meg képzeld én is tudom, hogy média, de az legalább szabad média. Média alatt én azt a médiát értettem, ami nem is olyan rég még szinte kizárólagosan uralta az étert, úgymind TV, újságok rádió. Nagyon sok ember van még ma is, akik internet közelébe soha nem kerülnek, az ő esetükben nagyon nagy jelentősége van a fent említett médiáknak. Az internet hálaégnek nagyon sokat tompított azért ezen.
"Én linkeltem dokumentumot, te nem"
Linkeltél egy dokumentumot ami töbszáz oldalas. Nagyon köszönöm! Tényleg, akkor ma meg holnap és azután nem is dolgozok semmit, nem foglalkozok szabadidős tevékenységeimmel sem, a családot elküldöm kirándulni, aztán a következő néhány napban nekiállok áttanulmányozni, kérlek várj türelemmel, amíg magamévá teszem ezt a kis szösszenetet! Nem sokára jelentkezem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!