Mi bajotok van Wass Alberttel?
Figyelt kérdés
Most láttam a kérdését valakinek, meg a kommenteket...2011. szept. 26. 20:05
11/15 anonim válasza:
Magyar volt, nem jobboldali. Ma mélymagyarnak, turbómagyarnak, vagy nagymagyarnak hívnák őt.
12/15 anonim válasza:
Nem tetszik, amiket írt. Jópár könyvét elolvastam, nem a levegőbe beszélek.
Ha egy nagy magyartól akarok olvasni, akkor inkább Széchenyit választom.
13/15 anonim válasza:
En 1 könyvét olvastam. A 13 almafát nekem de nekem az nagyon tettszett.
14/15 anonim válasza:
Én sok könyvét olvastam, bár közel sem mindet. Amit szeretek az írásaiban, az az, hogy olyat képes tenni a szavaival, mint Munkácsy a festékkel. Magam elé tudtam képzelni a helyeket. Szinte láttam az emberek arcát, a ruházatukat. Éreztem az esti tábortüzek illatát, vagy a juhtúrós puliszka ízét. Erdély az ő szavai által vált számomra elérhetővé. Nem voltam még Erdélyben, de tudom, ha megyek egyszer, akkor olyan lesz, mintha visszamennék egy szeretett helyre.
15/15 anonim válasza:
Két könyvét olvastam, de mindkettő nagyon tetszett. Sokkal jobbak, mint a mai celebjeink hulladékszagú firkálmányai. Wass Alberttel pedig semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!