Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz hétfőn (szept.26. )...

ScottlandLover kérdése:

Lesz hétfőn (szept.26. ) országos sztrájk?

Figyelt kérdés
Lehet hogy tévesek az információim,de jó lenne tudni pl.,hogy járnak-e a hévek?
2011. szept. 24. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz.
2011. szept. 24. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
NEM!!!! És megvetem a sztrájkolókat..,tudom honnan fúj a szél....
2011. szept. 24. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz és az is 29-én...
2011. szept. 24. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz,mert a Fidesz nem engedélyezte.
2011. szept. 24. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz. Amúgy meg addig ne is sztrájkoljanak, amíg nem tudnak becsületesen sztrájkolni, és minél nagyobb fennakadaást okozni. Ez az itteni sztrájk kész vicc. Itt nincs összefogás, semelyik fél részéről. Pl. ott vannak a mozdonyvezetők: mi a halálért nem fognak össze a többi vasutas kollégával, és raknak le 2-3 V43-ast a vasúti átjárókban sztrájk idején, és hagyják ott? Ki fogja elvinni onnan? Ki fogja megállítani őket? Kiáll a rendőrautó a mozdony elé, vagy mi? Netán kettévágják flexszel?
2011. szept. 24. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Hidd el nem sokáig maradnának ott azok a mozdonyok;) A rendőrségnek sok helyre elér a keze...
2011. szept. 24. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Khm. A sztrájk és a többi ember akadályozása teljesen különböző fogalom. Azzal, hogy valakit akadályoznak, nem szimpátiát, hanem ellenszenvet váltanak ki. Nézd meg így is épp a vasutas sztrájko(ka)t! Az emberek (köztük én is) nem pont azt reagálták, hogy "jaj a szegény vasutasok". Én legalábbis csak a "dögöljenek meg a r*h*d*k*k, hogy nem tudok menni dolgozni/nem tudok hazamenni" szövegeket hallottam. 20 éve a taxis sztrájkot se csípték az emberek, pedig arra még azt is lehet mondani, hogy közvetlen értük is volt.
2011. szept. 24. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, az emberek kvaanyáznak, amikor sztrájk van. De ha nem kvaanyázna senki, akkor mi értelme van a sztrájknak? Nem veszi észre senki. Ez olyan, mintha szerveznének egy tüntetést a Hortobágyon, és még híre sem menne. A figyelemfelkeltés a lényege. Minél nagyobb zűrzavar várható, annál nagyobb a figyelem.
2011. szept. 25. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy 8-10 napos,ko kemeny kitartassal,mindent el lehetne erni.
2011. szept. 25. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!