12:16 tovább növelhetnéd a nevető hangulatjelek számát a válaszaid végén. Ha már értelmetlenek, akkor legalább hagy higgyük, hogy mulatságos.
2011. szept. 19. 12:54
12/32 anonim válasza:
"Polgárháború akkor szokott lenni, amikor ellentétek vannak, nem pedig összefogás"
Ha pl. én ellentétben állok a kormánnyal, és betörök a parlamentbe, mint Rambo, akkor az már polgárháborúnak számít? Csak mert már aggatom magamra a hevedereket. :D
2011. szept. 19. 12:57
13/32 anonim válasza:
Majd ha én beszédet mondok több tízezer ember előtt és kellően feltüzelem őket ahhoz, hogy kirobbanjon belőlük a felgyülemlett energia és harag.
2011. szept. 19. 12:58
14/32 anonim válasza:
Szerintem polgárháború nálunk egyenlőre nem lesz, nem is lehet a jelenlegi helyzetben. Polgári engedetlenség lehet, más nem. Tüntetés nem tud elfajulni mert arra nem adnak ki engedélyt, azaz betiltják. Így csak ez az egy lehetőség maradt, de ez sem lesz. Tudomásul veszünk minden szorongatást és tesszük a dolgunkat.
2011. szept. 19. 13:17
15/32 anonim válasza:
"...tesszük a dolgunkat"
Egyetértek, egy kivétellel: választáskor nem gondolkodunk, pedig az lenne az egyik fő dolgunk. :(
2011. szept. 19. 13:21
16/32 anonim válasza:
Már mi is eljöttünk Magyarországról, pedig imádom, egy gyönyörű, élhető ország! (lenne!) De egyszerűen tűrhetetlen, amit otthon a kormány művel, megenged magának! Megszorítások megszorítások hátán! DE MIÉRT MINDIG A SZEGÉNYEBBIK VÉGÉNÉL KEZDIK???!!! Meg amit az átlagkeresetről hablatyolnak!... Vagy csak én lennék az egyetlen, akinek a legtöbb ismerőse 100.000 Ft alatt keres????
Nem hinném...
2011. szept. 19. 13:26
17/32 anonim válasza:
Én írtam, hogy "tesszük a dolgunkat" Én tettem szavaztam nem rájuk de b..zhatom a többség rájuk szavazott. Öregróka vagyok már átláttam a szitán. Gyurcsány a hazugságával kismotoros ezekhez.
2011. szept. 19. 13:28
18/32 anonim válasza:
Én is a nagy átlagra céloztam. :D
13:21 voltam.
2011. szept. 19. 13:38
19/32 anonim válasza:
Nem valószínű, mert nincs összetartás, egyébként is úgy tűnik, jóval többen állnak a mostani kormány mellett, mint ellene.
2011. szept. 19. 14:07
20/32 anonim válasza:
Csodálom, hogy még nem kötött bele senki abba, hogy Mo-ban. Pedig Mo-on.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!