Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A környéketeken sok a jobbikos?

A környéketeken sok a jobbikos?

Figyelt kérdés
Nálunk egy sincs, még a kopogtatót is alig bírták összegyűjteni. Akkor honnan van nekik az a sok százalék?
2011. szept. 18. 16:22
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Mivel csak az ország 20%-a jobbikos, úgy k*rva kevés ember maradna.

Amúgy a pi 3,14

2011. szept. 24. 01:09
 32/39 anonim ***** válasza:

Itt, Kazincbarcikán nagyon sok jobbikos van, négy nagy csoportjuk van:

a) az MSZP-ből kiábrándultak (mert a Jobbik a szegény vidékiek felzárkóztatását ígéri)

b) a fiatalok, kb. a 30-on aluliak, nagyon sok Jobbik-párti akad a középiskolások között is

c) a Fideszből kiábrándultak (mert a Fidesz a nemzeti jellegét már nem hangsúlyozza annyira, mint régebben)

d) azok a dolgozó és nem dolgozó magyarok, akik megunták, hogy a nem teljesen magyar származásúakat jobban segítik, mint őket (holott ledolgozták a fél életüket), VAGY megunták a nem teljesen magyarok viselkedését, életfilozófiáját.

e) ezek keverékei

Én nem vagyok fajgyűlölő, de amit itt művelnek egyes népelemek, az felháborító! (lopások, rablások, az új középületek amortizálása, kulturális különbségek, dolgozni nem akarás, visszaélés a szociális juttatásokkal stb.). A megmaradt öt középiskolából négyben hatalmas a "sötétség", a tanárok félnek tőlük, bandázások folynak, a buszokon meg büdös van, kulturálatlan viselkedés, hangzavar. Fertő lett ebből az amúgy sem ideális kisvárosból.

2011. dec. 16. 13:31
 33/39 anonim ***** válasza:
Mifelénk sok cigány van SAJNOS! Az ismerőseim közül sok jobbikosnak valja magát mégis jól elvannak a cigány haverjaikal! Én gyülölöm őket!
2011. dec. 16. 14:33
 34/39 anonim ***** válasza:

az egész család Jobbikos!

Szebb jövőt!

2011. dec. 16. 14:42
 35/39 anonim ***** válasza:
Nálunk igen. És nem érzem azt, hogy szégyellni kéne. Legalább a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, nem a zsidó nagytőkét. És nem tagadja le, hogy van cigánybűnözés, hanem tenne ellene, ha hagynák.
2011. dec. 16. 19:43
 36/39 anonim ***** válasza:
Én azt mondom a problémás megyéket, mint Borsod meg Baranya adják oda a Jobbiknak 4 évre, csináljon Amerikát (vagy Iránt, nekem mindegy), de a nem elcigányolódott területeket hagyják békében, mert nincs rájuk igény.
2011. dec. 16. 22:32
 37/39 anonim ***** válasza:

"3,16csába"

Szép volt.

2011. dec. 16. 22:33
 38/39 anonim ***** válasza:
54%
22:32-es válaszoló, inkább NE adják oda a Jobbiknak Borsod megyét, meg a többit se, jóóóó? Én Borsod megyében lakom, vannak itt normális fehér emberek is.
2011. dec. 16. 23:14
 39/39 anonim ***** válasza:
Látom a kérdező és sok válaszadó is csak fotóról látott tolvaj és/vagy erőszakoló/gyilkoló élősködő cigányt
2015. aug. 4. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!